Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ Πρώτο κόμμα ο ΓΑΠ εάν γίνουν επαναληπτικές!


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροροφορίες του Κουρδιστού Πορτοκαλιού, ο σχεδιασμός του Παπανδρέου και των συνεργατών αφορά τις επαναληπτικές εκλογές σε περίπτωση που αυτές προκύψουν.

Οι ίδιοι εκτιμούν πως το κόμμα του Γιώργου θα είναι πρώτο σε περίπτωση που δεν σχηματισθεί κυβέρνηση και χρειασθεί να στηθούν εκ νέου κάλπες.
Οσο αφορά για το αποτέλεσμα της 25ης Ιανουαρίου πιστεύουν ότι ένα ποσοστό κοντά στο 10-12% είναι σχεδόν βέβαιο.
Eνα από τα κύρια χαρακτηριστικά του νέου κόμματος θα είναι τα διαρκή ηλεκτρονικά δημοψηφίσματα για τα οποία ο Παπανδρέου έχει ζητήσει την τεχνογνωσία Αμερικανών συμβούλων του Μπιλ Κλίντον οι οποίοι αναμένεται να βρίσκονται στην Αθήνα τις επόμενες μέρες.
-Θέλουμε να κάνουμε πράξη την Αμεση Δημοκρατία και προς αυτή την κατεύθυνση εργαζόμαστε...,
λένε από το περιβάλλον του Γιώργου.
Σ΄ αυτό το σημείο θα σάς μεταφέρουμε το πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ του ΒΗΜΑτοδότη ο οποίος συνάντησε τον Γιώργο Παπανδρέου πριν λίγες ώρες σε έναν γάμο στο πολυτελές κτήμα «Πεντελικό», στη Βαρυμπόμπη.
Ηταν περασμένα μεσάνυχτα, το κέφι στον γάμο είχε ανάψει και ξαφνικά κάνει την εμφάνισή του ο πρώην πρωθυπουργός, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Αντα. Με την είσοδό του η νεολαία που χόρευε μαζί με τη νύφη και τον γαμπρό δημοτικά τραγούδια, αφήνουν τον χορό και τρέχουν να προϋπαντήσουν τον κ. Παπανδρέου. Αλλοι τον χαιρετούσαν, άλλοι τον αγκάλιαζαν, άλλοι ήθελαν να βγάλουν μία αναμνηστική φωτογραφία μαζί του. Ουδείς όμως του είπε «προχώρα». Οι γηραιότεροι στην εορταστική αυτή ατμόσφαιρα κράτησαν μία απόσταση από τον πρώην πρωθυπουργό. Η μόνη που γκρίνιαξε λιγάκι ήταν η Αντα Παπανδρέου, όχι για κανέναν ιδιαίτερο λόγο, αλλά επειδή, όπως έλεγε, «γιατί κανείς δεν θέλει να βγάλει μία φωτογραφία μαζί μου;».
Ηταν μία ευχάριστη ατμόσφαιρα, ο κ. Παπανδρέου απολάμβανε κάποια τυριά και καρύδια που του πρόσφεραν, έως ότου μία κυρία του έκανε την πρώτη παρατήρηση: «Τι πας να κάνεις, πρόεδρε; Να ιδρύσεις κόμμα; Αυτό δεν είναι αποστασία;». Οι πάντες πάγωσαν, αλλά ο κ. Παπανδρέου δεν έδειξε να αιφνιδιάζεται. Απάντησε με ερώτηση: «Τι πάω να κάνω;». Παρόμοιες ερωτήσεις συνεχίστηκαν και από άλλους, αλλά ο πρώην πρωθυπουργός έμενε ατάραχος. Σε κάποια στιγμή λικνίστηκε στην πίστα με ένα δημοτικό τραγούδι και επανήλθε αμέσως στο τραπέζι του. Αυτή τη φορά όμως αποκαλύπτοντας μία συνομιλία που είχε με τον Αλ. Τσίπρα, την οποία ευθύς αμέσως σας μεταφέρω: «Του είπα. Και εγώ είμαι σοσιαλιστής και εγώ αντιπαλεύω τον καπιταλισμό, όπως και εσύ. Μόνον θα πρέπει να ξέρεις ότι είναι λάθος που τα βάζεις με τους Γερμανούς ή με την τρόικα. Αυτοί κάνουν τη δουλειά τους. Οι αγορές είναι το πρόβλημα, με τις οποίες δεν μπορείς να διαπραγματευτείς».Οι υπόλοιποι κοίταζαν περίεργα, οπότε ο Γιώργος επανήλθε: «Εάν υπήρχε τρόπος να διαπραγματευτείς με τις αγορές, θα το έκανα εγώ. Θα έλεγα, ποιος είναι ο επικεφαλής τους και θα πήγαινα να συνομιλήσω μαζί του. Δυστυχώς, οι αγορές δεν καταλαβαίνουν τίποτα παρά μόνο το κέρδος και, το σημαντικότερο, δεν μπορείς να διαπραγματευτείς μαζί τους». Αυτά είπε κάποτε στον κ. Τσίπρα, πλην όμως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μάλλον δεν κατάλαβε, όπως έλεγε ο ίδιος.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του