ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗnewsbomb ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΜΜΕΝΟΣ-ΧΑΪΚΑΛΗΣ

Στον εισαγγελέα Εφετών Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο μεταβαίνουν σήμερα Κυριακή 21 Δεκεμβρίου, ο πρόεδρος και ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος και Παύλος Χαϊκάλης για το θέμα της απόπειρας δωροδοκίας του δεύτερου.Οι κκ Καμμένος και Χαϊκάλης αναμένεται να δώσουν συμπληρωματική κατάθεση. Χθες Σάββατο 20 Δεκεμβρίου, για την υπόθεση, την οποία κατήγγειλε ο βουλευτής, εκλήθη και κατέθεσε ο φερόμενος ως μεσάζων στην απόπειρα δωροδοκίας, Γιώργος Αποστολόπουλος.Ο κ. Αποστολόπουλος, φέρεται να είπε στον εισαγγελέα, ότι ο Παύλος Χαϊκάλης ήταν αυτός που του είπε «αν λύσω το οικονομικό μου πρόβλημα θα ψηφίσω».

Ο κ. Αποστολόπουλος επί 2,5 ώρες έδινε κατάθεση στον εισαγγελέα Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο. Κατά τη διάρκεια αυτής, υποστήριξε ότι το οπτικοακουστικό υλικό είναι μονταρισμένο. Φέρεται επίσης να είπε ότι ο. Χαικάλης ήταν αυτός που είχε αρχικά κάνει λόγο για χρήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Αποστολόπουλος κατέθεσε ότι ο ίδιος θέλησε να καταδείξει ότι ο κ. Χαικάλης δεν είναι έντιμος. Με βάση τις ίδιες πηγές, ο στόχος του κ. Αποστολόπουλου ήταν να αποδείξει στον ίδιο τον κ. Καμμένο, ότι ο βουλευτής του κόμματος, ήταν ηθικά ευάλωτος.
Μετά το πέρας της κατάθεσης, ο συνήγορος του κ. Αποστολόπουλου, Παύλος Σαράκης δήλωσε ότι δεν προκύπτει ποινικό αδίκημα και ότι δεν υφίσταται πολιτικό θέμα όπως το παρουσιάζει ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

Μάλιστα, προχώρησε ακόμα παραπάνω, αφού φέρεται να υποστήριξε πως διαθέτει αδιάσειστα στοιχεία που καταδεικνύουν όσα λέει, αφού «το βίντεο Χαϊκάλη είναι μονταρισμένο».




Την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Παύλος Χαικάλης, υποστήριξε ότι έγινε απόπειρα δωροδοκίας του, προκειμένου να ψηφίσει θετικά για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. 
«Έχουν γίνει δύο συναντήσεις που έχουν καταγραφεί», σημείωσε σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου που έδωσε μαζί με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο, υπογραμμίζοντας πως εκτός από το οπτικό υλικό, υπάρχουν και καταγεγραμμένες συνομιλίες που βρίσκονται στα χέρια της Δικαιοσύνης.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του