ΔΥΟ ΑΛΒΑΝΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΡΥΜΟΥΛΚΗΣΗ ΤΟΥ NORMAN ATLANTIC...


...ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ...
Δεν έχει τέλος η τραγωδία με το Norman Atlantic καθώς δυστύχημα σημειώθηκε...
και κατά τη διάρκεια της ρυμούλκησης του πλοίου στο λιμάνι του Αυλώνα.


Όπως μεταδίδουν διεθνή πρακτορεία νεκροί είναι δύο Αλβανοί ναυτικοί οι οποίοι τραυματίστηκαν θανάσιμα όταν έσπασε ένας από τους κάβους με τους οποίους είχε δεθεί το πλοίο στο ρυμουλκό.

Ο ένας από τους δύο άτυχους ναυτικούς είχε αρχικά τραυματιστεί σοβαρά αλλά τελικά υπέκυψε στα τραύματά του παρά το γεγονός ότι στο ρυμουλκό μετέβη ιατρική ομάδα.

«Ένας άνθρωπος βρήκε ακαριαίο θάνατο όταν έσπασε το καλώδιο το οποίο πιάστηκε στην προπέλα. Ένας δεύτερος εξέπνευσε πριν από μερικά λεπτά ενώ του παρέχονταν οι πρώτες βοήθειες από το ιατρικό πλήρωμα ελικοπτέρου», δήλωσε στο Reuters αξιωματούχος των λιμενικών αρχών στην Αυλώνα της Αλβανίας.

Σύμφωνα με αλβανικά μέσα ενημέρωσης νεκροί είναι ο 59χρονος Πετρίτ Ιάχια και ο 57χρονος Έντμοντ Ηλία.

Και οι δύο άτυχοι ναυτικοί εργάζονταν στο ιδιωτικό ρυμουλκό "Iliria".

Την είδηση επιβεβαίωσε η αστυνομία του Αυλώνα και η εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας της Αλβανίας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του