Η ΚΑΜΟΡΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ: ΕΚΘΕΤΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΟΣΟΙ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ-ΑΠΟΧΡΩΣΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥ “ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ” ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΧΑΙΚΑΛΗ-ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ- “ΚΟΡΑΚΙΑ” ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

XAIKALIS-DORODOKIA5


Βόρβορος, διαπλοκή, παρακράτος, αναφορές για πακέτα από την απαγωγή του βιομήχανου Παναγόπουλου, ύποπτοι τύποι του παρασκηνίου, της ρεμούλας και της αρπαxτής, βρωμερά υποκείμενα των παρακομματικών μηχανισμών αλλά και δημοσιογράφοι της δυσωδίας και των υπονόμων που διαστρέφουν ειδήσεις, ρεπορταζ και πληροφορίες με μοναδικό γνώμονα την προσωπική τους περιουσία και τον καλλωπισμό στις επαύλεις που διαμένουν, χαρακτηρίζουν την παθογένεια ενός πολιτικού συστήματος που άμεσα χρειάζεται κάθαρση από τις ελάχιστες πολιτικές πατριωτικές δυνάμεις του τόπου που έχουν απομείνει αλώβητες από την διαφθορά και την σαπίλα.
Η Ελλάδα έχει γίνει έρμαιο στα χέρια της Καμόρας και των μαφιόζων του Μαξίμου. Το δημοσίευμα του Γκάρντιαν, μας ρεζιλεύει σήμερα σε όλον τον κόσμο.

“Η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας βυθίζεται σε βαριές κατηγορίες καθώς ένας βουλευτής της αντιπολίτευσης κατηγορεί την κυβέρνηση για απόπειρα δωροδοκίας» σημειώνει η Helena Smith στην ανταπόκρισή της από την Αθήνα. Στο δημοσίευμα του βρετανικού Guardian, γίνεται αναλυτική αναφορά στις καταγγελίες του Π. Χαϊκάλη που βλέπουν το φως της δημοσιότητας λίγο πριν τη δεύτερη ψηφοφορία για την εκλογή του Στ. Δήμα στην Προεδρία της Δημοκρατίας.
Όπως σημειώνει το ρεπορτάζ, η αδυναμία εκλογής ΠτΔ από την παρούσα Βουλή θα προκαλέσει εκλογές στις οποίες αναμένεται, με βάση τις δημοσκοπήσεις, να επικρατήσει ο ριζοσπαστικός ΣΥΡΙΖΑ. Ο Π. Καμμένος, από την πλευρά των ΑΝΕΛ, που με τους 12 βουλευτές του θα μπορούσε να συμβάλει στην σταθερότητα της σημερινής κυβέρνησης, προκρίνει τη διενέργεια εκλογών για να τερματιστούν οι επιβαλλόμενες από την ΕΕ και το ΔΝΤ πολιτικές λιτότητας αναφέρει η δημοσιογράφος, η οποία υπενθυμίζει και την καταγγελία για απόπειρα χρηματισμού της Στ. Ξουλίδου.
Αυτό που ήθελαν τα βρωμερά υποκείμενα της πολιτικής ζωής το πέτυχαν. Την αποσταθεροποίηση της χώρας. Τώρα, όλοι είναι στο στόχαστρο. Αστυνομία, δικαιοσύνη, κυβέρνηση και βουλευτές-όλοι τους ως ύποπτοι χρηματισμού-που πάνε να βγάλουν πρόεδρο-μαριονέττα.
Θα τους βγάλουμε όλους μπροστά και ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του. Όσοι δικαστές έντιμοι απέμειναν ας σηκώσουν τα μανίκια. Οι υπόλοιποι ας ετοιμάζονται για τον Κορυδαλλό. Μαζί τους και τα σαίνια της ενημέρωσης που έπαιξαν με το φιλότιμο της Ελλάδος.

 Διαβάστε και εδώ: ΕΔΩ και ΤΩΡΑ: Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ ζητά το Άνοιγμα των Τηλεφωνικών Επικοινωνιών των Π.Χαικάλη, Γ.Αποστολόπουλου, Π.Στάθη, Ι.Ντογιάκου και των κολαούζων του ΣΑΜΑΡΑ Δ.Σταμάτη και Χ.Λαζαρίδη! Να πάνε στη φυλακή ή στο σπίτι τους!

ΗΧΟΣ-ΕΙΚΟΝΑ: ” ΕΧΩ ΜΙΑ ΤΣΑΝΤΟΥΛΑ ΜΕ 600-700.000.ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΤΑ ΙΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑ ΔΙΝΩ ΤΩΡΑ-ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΓΩΓΗ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ-ΣΟΥ ΕΧΩ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ”- ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του