ΠΡΕΣΒΗΣ ΕΠΙ ΤΙΜΗ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ “ΦΡΟΝΤΙΣΕ” ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΤΥΧΙΟ “ΔΙΑ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ” Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΟ ΦΗΜΙΣΜΕΝΟ CITY UNIVERSITY LONDON; ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ “ΔΕΚΑΝΙΚΙ” ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ-ΠΡΕΣΒΗΣ;;;

kori-samara6


Χωρίς πολλές περιστροφές και προλόγους έχουν φτάσει στα αυτιά μας πολύ περίεργα ζητήματα που ανακύπτουν για τον πρέσβη επί τιμή, διορισμένο από τον πρωθυπουργό Σαμαρά στο υπουργείο Εξωτερικών, Κωνσταντίνο Αρκουμάνη, ο οποίος όλως… τυχαίως είναι εδώ και αρκετό καιρό καθηγητής στο city london university, εκεί που όλως… τυχαίως σπουδάζει και προσπαθεί να λάβει το πτυχίο της ή τελικά πήρε το πολυπόθητο και η…κόρη του πρωθυπουργού!
Ρωτάμε λοιπόν τον καθηγητή Αρκουμάνη που εκτός από καθηγητής στο Λονδίνο, από το 2012 τον πληρώναμε και ως δημόσιο υπάλληλο:

1)Γνωρίζει με ποιον τρόπο περνάει ή περνούσε(εαν τελικά αποφοίτησε) τα μαθήματα της εκεί η κόρη του κυρίου Σαμαρά;
2)Έχει ακούσει κάποιες κακές γλώσσες που λένε ότι η κόρη Σαμαρά δεν πατάει(ή δεν πατούσε εαν αποφοίτησε) καθόλου το πόδι της στο Πανεπιστήμιο και απλώς περνάει τα μαθήματα δια αλληλογραφίας;
3)Συμβάλλει με τον οποιονδήποτε τρόπο ο διορισμός του από τον κύριο πρωθυπουργό στο Δημόσιο το 2012 ώστε η θυγατέρα να απολαμβάνει ευμενούς αντιμετώπισης και μεταχείρισης στο γνωστό Κολλέγιο; Και εαν αποφοίτησε ο καθηγητής έβαλε ας πούμε λίγο το “χεράκι” του γι αυτό;
4) Ο Καθηγητής Αρκουμανης , Πρέσβης εκ προσωπικοτήτων, ο οποίος βάσει εγγράφων διορίστηκε αμέσως μετα την πρωθυπουργία Σαμαρα απο το… Σαμαρα, είναι ο γνωστός καθηγητής αλλά και συμμαθητής απο το Κολλέγιο του Αντωνη;  Φιλοξενούνταν τα καλοκαίρια στο Ναυπλιο ο κύριος καθηγητής, απο την πεθερά Σαμαρά στο ξενοδοχείο “Ναυπλία” ;
5)Πάτησε τελικά ποτέ η κορη Σαμαρα στο πανεπιστήμιο του Σιτι  κύριε Αρκουμάνη; Δηλώνει τελειόφοιτη; Το γνωρίζετε; Τελειόφοιτη, πτυχιούχος ή ακόμα φοιτήτρια από την έπαυλη Σαμαρά στην Κηφισιά;
6)Εσείς κύριε πρωθυπουργέ μπορείτε να μας πείτε εαν η κόρη σας φοιτεί, πήρε πτυχίο και πως από το Λονδίνο; Δια αλληλογραφίας με την βοήθεια του κυρίου Αρκουμάνη, όπως λένε όσοι θέλουν το κακό σας;
Διαβάστε και έναν ύμνο του καθηγητή στον πρωθυπουργό ΤΟΥ με χρονολογία 2012. Για να αντιληφθείτε πως γίνονται οι ύμνοι στους ηγέτες:
«Ίσως την τελευταία ελπίδα της Ελλάδας» χαρακτηρίζει τον Αντώνη Σαμαρά με άρθρο του το Bloomberg. Ειδικότερα, ο Κέβιν Φέδερστοουν, καθηγητής Ευρωπαϊκής Πολιτικής του London School of Economics, εξηγεί στο δίκτυο ότι «είναι ίσως η τελευταία ελπίδα για όποιον πιστεύει ότι το συμφέρον της Ελλάδας είναι η παραμονή της στη ζώνη του ευρώ». Παράλληλα, ο Φέδερστοουν εκτιμά πως σε περίπτωση που «ο Σαμαράς πέσει, δεν είναι καθόλου σαφές ποιος θα μπορούσε να τον διαδεχθεί».
Στο δημοσίευμα υπάρχει αναφορά στην ομιλία του Έλληνα πρωθυπουργού στην πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, τον περασμένο Ιούνιο, όταν ανακοίνωσε στους υπουργούς του τη μείωση των αποδοχών τους κατά 30% λέγοντάς τους ότι δεν τον ενδιαφέρουν οι καλές προθέσεις, αλλά θέλει αποτελέσματα.
Σημειώνει, επίσης, ότι έχουν σιγήσει, τουλάχιστον προσωρινά, επενδυτές, οικονομολόγοι και πολιτικοί που προέβλεπαν την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ.
Επιπρόσθετα, γίνεται και αναφορά στη διεξαγωγή των εκλογικών αναμετρήσεων του 2012 στην Ελλάδα όπου ο κ. Φέδερστοουν παρατηρεί εμμονή με τη διεξαγωγή εκλογών που θα μπορούσε να επιφέρει τη μεγαλύτερη κατάρρευση του κομματικού συστήματος στη δυτική Ευρώπη.
«Αυτό ήταν παιχνίδι με τη φωτιά σε πολύ σημαντικό βαθμό» προσέθεσε, ενώ το δημοσίευμα κάνει αναδρομή στις κινήσεις του Έλληνα πρωθυπουργού μετά τις εκλογές του Ιουνίου μέχρι την πρόσφατη συμφωνία για το πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδας.
Επίσης, γίνεται αναφορά και στο ταξίδι της Μέρκελ στην Αθήνα τον περασμένο Οκτώβριο, η οποία, όπως τονίζεται, αψήφησε τις αντιδράσεις ενώ είχε προηγηθεί συνάντησή της με τον κ. Σαμαρά στο Βερολίνο.
Το Bloomberg τονίζει ότι «ένα από τα προσόντα του κ. Σαμαρά είναι η ικανότητά του να επικεντρώνεται στο παρόν και όχι να στέκεται στο παρελθόν» σύμφωνα με σχετική δήλωση του Ντίνου Αρκουμάνη του City University.


arkoumanis1

arkoumanis2 
Η ερώτηση στη Βουλή για την αμοιβή του καθηγητή Αρκουμάνη και ο διορισμός του από τον Σαμαρά. Μισθός…5.000 ευρώ
Ξαναρωτάμε λοιπόν τον κύριο Αρκουμάνη: Για την κόρη Σαμαρά θα μας πείτε τελικά εαν και πως περνάει τα μαθήματα της ή πως έλαβε επιτέλους το πτυχίο της; Με τα μπάνια στο Ναύπλιο ή με τα πεσκέσια της πεθεράς;
Κύριε Σαμαρά και κύριε Αρκουμάνη εκατοντάδες χλιάδες παιδιά παλεύουν να περάσουν στα βρώμικα Ελληνικά Πανεπιστήμια την ώρα που τα δικά σας παιδιά φοιτούν σαν πλουσιόπαιδα στη χλίδα και στα μεγαλεία. Και όταν τελειώσουν- και εκεί με ΜΕΣΟΝ-έρχονται στην Ελλάδα και μας κάνουν τους έξυπνους και τους τρανούς. Τουλάχιστον θα θέλαμε να γνωρίζουμε εαν τα για τα πτυχία που πήραν έβρεξαν κώλο, όπως λέμε εμείς, ο κοσμάκης.
Απαντήστε λοιπόν κύριοι, όλοι εσείς που μας κάνετε διδαχές για Σοβαρή Ελληνική Παιδεία και στέλνετε τα παιδιά σας έξω να σπουδάσουν. Κι εμείς εδώ με τους Λοβέρδους και όλους τους υπόλοιπους Αθλίους.
kori-samara1
Λένα και υιός. Είναι ο γνωστός γιος για τον οποίο ελέχθη -κατά δημοσιεύματα- ότι συνελήφθη να αντιγράφει στο Κολλέγιο Αθηνών στο οποίο αντί να φύγει αυτός απολύθηκε η καθηγήτρια! Θέμα για το οποίο είχε ξεσπάει σάλος. Επικεφαλής του αξιοκρατικού Κολλεγίου ο…αδερφός του πρωθυπουργού!

Η ΛΕΝΑ ΣΑΜΑΡΑ-ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ
Και ένα ακόμη διθυραμβικό κείμενο για την θυγατέρα Σαμαρά που θυμίζει πληρωμένη διαφημιστική καταχώρηση. Ούτε η εφημερίδα του κομιστή  δεν γράφει τόσο έξοχα για τις κόρες πρωθυπουργών.
Οι λαμπρές σπουδές στο Λονδίνο
kori-samara2
Από μικρό παιδί, η Λένα Σαμαρά ήταν ιδιαίτερα συνεσταλμένη και, φυσικά, πολύ καλή μαθήτρια. Στα χρόνια του Κολλεγίου Αθηνών, από όπου και αποφοίτησε το 2008, ήταν συμμαθήτρια με γόνους πολύ γνωστών οικογενειών. Ανάμεσα στους συμμαθητές της ήταν η κόρη του πρώην πρωθυπουργού και πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου, Μαργαρίτα, ο πρωτότοκος γιος της Γιάννας και του Θεόδωρου Αγγελόπουλου, Παναγιώτης, ο γιος του Μιχάλη Λιάπη, Κωνσταντίνος, η κόρη του Γιώργου Βουλγαράκη, Παυλίνα, η κόρη του Γεράσιμου Αρσένη και της Λούκας Κατσέλη, Αμαλία-Αλεξάνδρα, αλλά και η κόρη του γνωστού δημοσιογράφου Γιάννη Πρετεντέρη, Αννα-Ιόλη. Η Λένα, παρά το γεγονός ότι μεγάλωσε σε ένα σπίτι όπου κυριαρχούσε η πολιτική σε κάθε στιγμή της καθημερινότητας της οικογένειας, επέλεξε να ακολουθήσει τα επαγγελματικά βήματα της μητέρας της, σπουδάζοντας στο Πανεπιστήμιο City του Λονδίνου πολιτικός μηχανικός. Μάλιστα, διακρίνεται για τις επιδόσεις της ανάμεσα στους συμφοιτητές της και το επαγγελματικό μέλλον της προβλέπεται λαμπρό, καθώς της αρέσει να ασχολείται με μεγάλη επιμέλεια με το αντικείμενό της.
kori-samara3
Εκτός από τις σπουδές της, η νεαρή τρισέγγονη της Πηνελόπης Δέλτα διακρίνεται και για την εξαιρετική της τεχνική στο τένις, αφού ασχολείται από μικρή ηλικία με το αγαπημένο της άθλημα, που ακόμη και σήμερα τη χαλαρώνει από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητάς της.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του