Στον εισαγγελέα ο Αποστολόπουλος - Κατ' αντιπαράσταση εξέταση με Χαϊκάλη και Λαζόπουλο


xaikalis12Στο φουλ βάζει η δικαιοσύνη τις μηχανές προκειμένου ακόμη και μέσα στο σαββατοκύριακο να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο μετά την καταγγελία του Παύλου Χαϊκάλη περί απόπειρας χρηματισμού του από τον Γιώργο Αποστολόπουλο, προκειμένου να ψηφίσει πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Εντός της ημέρας έχει κληθεί να καταθέσει ο φερόμενος ως μεσάζοντας ενώπιον του εισαγγελέα Εφετών, Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου, ενώ κλήση για συμπληρωματική κατάθεση θα λάβει και ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παύλος Χαϊκάλης.
Οπως λένε οι πληροφορίες, μέσα στο σαββατοκύριακο δεν αποκλείεται να γίνει και κατ' αντιπαράσταση εξέταση των Αποστολόπουλου και Χαϊκάλη, αλλά και να κληθεί ως μάρτυρας ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος αποκάλυψε την απόπειρα δωροδοκίας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του