ΤΟ CNN ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔ


ΜΟΝΟ 20% ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ, ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ
Το ελληνικό κοινοβούλιο απέτυχε να εκλέξει νέο πρόεδρο σήμερα, φέρνοντας πιο κοντά το ενδεχόμενο των πρόωρων εθνικών εκλογών... 
και την εξουσία στο  κόμμα αντι-λιτότητας του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζει σε δημοσίευμά του το CNN. Η κυβέρνηση έχει μία τελευταία ευκαιρία στις 29 Δεκεμβρίου Εάν αποτύχει ξανά, θα αναγκαστεί να προχωρήσει σε εκλογές τον Ιανουάριο.

Οι δημοσκοπήσεις δίνουν ξεκάθαρο προβάδισμα στο ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα που θέλει να επαναδιαπραγματευτεί τους όρους του προγράμματος διάσωσης με τους διεθνείς πιστωτές.
Το κόμμα έχει επίσης υποσχεθεί να διακόψει πολλές από τις μεταρρυθμίσεις που έχουν βοηθήσει την Ελλάδα να επανέλθει σε οικονομική ανάπτυξη, ενώ παράλληλα σχεδιάζει να διαθέσει δισεκατομμύρια σε προγράμματα δαπανών για να αυξήσει μισθούς και συντάξεις.

Ενώ τα σχέδια του ΣΥΡΙΖΑ είναι δημοφιλή μεταξύ των Ελλήνων που έχουν πληγωθεί από την υψηλή ανεργία και τη χρόνια ύφεση, οι ειδικοί λένε ότι είναι μη ρεαλιστικά και ανεύθυνα και θα μπορούσαν να προκαλέσουν μια κρίση που θα οδηγήσει τελικά την Ελλάδα στην έξοδο από την ευρωζώνη, αναφέρει το δημοσίευμα.

Ο οικονομολόγος του Βerenberg, Holger Schmieding εκτιμά ότι υπάρχει μικρός κίνδυνος μόνο 20%  "όλα να πάνε στραβά," σε περίπτωση που αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ την εξουσία και ακολουθήσει το πρόγραμμα του. Το σενάριο η Ελλάδα μπορεί να εισέλθει σε μια νέα βαθιά κρίση και πιθανόν να βγει από το ευρώ έχει πολύ λίγες πιθανότητες πρόσθεσε ο ίδιος.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του