"ΜΑΥΡΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΝΔ


ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΣΠΟΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ
ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙ Η ΝΔ, ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ
Το Fimotro δεν είναι τυχαία επί 6 χρόνια με διαφορά το πρώτο...
πολιτικό blog της χώρας. Και σε αναγνωσιμότητα και σε παρέμβαση επί 6 χρόνια ΔΕΝ έχει πέσει ούτε μια φορά έξω στις εκτιμήσεις του. Και επειδή το ίδιο ακριβώς θα συμβεί στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου από τώρα προβλέπουμε τις εξελίξεις.
Μαθαίνουμε λοιπόν ότι η ΝΔ ετοιμάζει "μαύρη" διαφήμιση. Σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνεται αναφορά στα όσα έχουν πει κατά καιρούς τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, θέλοντας να αναδείξουν τις διαφορετικές απόψεις και κυρίως να φοβίσουν τους ψηφοφόρους για το τι πρόκειται να συμβεί αν κερδίσει ο Τσίπρας τις εκλογές.
Η αρνητική προπαγάνδα στο μεγαλείο της δηλαδή, αντί σοβαρών προτάσεων που θα έπρεπε να καταθέσει η ΝΔ. Δυστυχώς, όμως, η χρεοκοπημένη παλαιοκομματική καμαρίλα της ΝΔ μας ξαναγυρίζει σε εποχές πολιτικής μούχλας.
Γιατί αν μπει στην ίδια λογική (που θα αναγκαστεί να μπει) και ο ΣΥΡΙΖΑ τότε θα δούμε τα Ζάππεια του Σαμαρά με τις υποσχέσεις που αποδείχθηκαν αέρας κοπανιστός, αλλά και δηλώσεις στελεχών όπως του Αδωνι για το τι έλεγε για τον Σαμαρά πρίν δει το φώς το αληθινό και μπει στη ΝΔ ξεχνώντας το υβρεολόγιο εναντίον του σημερινού πρωθυπουργού!
Έτσι προφανώς εννοεί τον πολιτικό πολιτισμό η... μεταμοντέρνα ΝΔ. Γι αυτό και τη βραδιά των εκλογών θα χτυπάνε εκεί στην Συγγρού το κεφάλι τους στον τοίχο. Εδώ θα είμαστε και θα μας θυμηθείτε σύντομα...
Fimotro

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του