ΤΑ “ΠΙΣΤΟΛΙΑ” ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ: ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟ ΧΑΙΚΑΛΗ! ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΔΙΩΞΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΕ ΤΟ DVD ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ-Η ΚΑΜΟΡΑ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΤΑΛΥΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ

CosaNostra2


Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ , το πρώτο σε αποκαλύψεις, επαγρύπνηση και αντιμνημονιακό αγώνα ΜΜΕ της χώρας που απευθύνεται σε ανθρώπους με φρέσκο κι όχι σάπιο αίμα, οφείλει 48 ώρες πριν από την ψηφοφορία-μαιμού για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας-μαριονέττας(έτσι την κατάντησαν και λυπούμαστε που μιλάμε με αυτο τον τρόπο για θεμελιώδεις διατάξεις του Συντάγματος), να προειδοποιήσει την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών και τους δικαστές που έμειναν όρθιοι και δεν θέλουν να πάνε φυλακή όταν αποκατασταθεί στη χώρα η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΑ ΕΞΉΣ:-Πληροφορούμαστε από κύκλους των δικαστών ,εντίμων και αδιάφθορων, ότι ετοιμάζονται στο πόρισμα Παναγιωτόπουλου να βάλουν στο αρχείο την υπόθεση με τα πασιφανή στοιχεία ενοχής του μεσάζοντα του Μαξίμου Αποστολόπουλου, αυτού του γλίτσα της ΝΔ, “φιλιππινέζα” του κολαούζου-τεμπέλη του Μαξίμου, κάποιου Σταμάτη που προσκυνάει και γλύφει κατουρημένες ποδιές υπηρετώντας τον δυνάστη Σαμαρά.

-Επίσης μαθαίνουμε ότι από την Εισαγγελία Εφετών σε συνεργασία με την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που υπηρεσιακά είναι υπόχρεη έναντι της Εισαγγελίας να διεξάγει την προκαταρκτική έρευνα, να ασκηθούν κακουργηματικές διώξεις σε site και blog που τόλμησαν να σπάσουν την Ομερτά των Μαφιόζων και να προβάλλουν το επίμαχο και κατάπτυστο υλικό στο οποίο ΞΕΚΑΘΑΡΑ γίνεται πρόταση χρηματισμού του βουλευτή Χαικάλη ώστε να υποκύψει και να ψηφίσει τον Μασόνο των Τοκογλύφω, Σταύρο Δήμα.
-Λυπούμαστε για τον κατήφορο των Δικαστικών Αρχών που έθαψαν το DVD Kασιδιάρη όπως λυπούμαστε και για την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ που έδειξε πιο μνημονιακός και συστημικός ακόμα και από τον Κουβέλη και ο οποίος  δεν είπε κουβέντα για τα “γαμησιάτικα” του Σαμαρά και τις εντολές προς τον “Παναθηναικάκια δικαστή” που την Κυριακή το απόγευμα γυρόφερνε σαν τον χωροφύλακα έξω από τον Άρειο Πάγο .
-Προειδοποιούμε τους πάντες και κυρίως τα πληρωμένα κατακάθια του Μαξίμου και της Συγγρού ότι εαν τολμήσουν να απαγγείλουν κατηγορίες σε δημοσιογράφους και blogger θα τους πάμε κωλοφερνάντζα και θα στήσουμε κεραίες ελεύθερων εκπομπών σε όλη την Ελλάδα, γιατί έχουμε αυτή την δυνατότητα και θα τους ξεφτυλίσουμε δείχνοντας κι άλλο υλικό που υπάρχει με χρηματισμούς βουλευτών.
Να φερθούν αντρίκια τα “πιστόλια” της Μαφίας γιατί μαζί μας το παιχνίδι είναι επώδυνο και κυρίως κοστοβόρο.
Το μεσημέρι της Κυριακής όσα κατηγγέλθησαν από την ποινικολόγο Τζούλη-που δεν μας ενδιαφέρει ποιον εκπροσωπεί και τον Χαικάλη που δεν μας απασχολεί εαν είναι καλός ή κακός άνθρωπος αποτελούν κόλαφο και ξεφτύλα της Δικαιοσύνης και κάποιων μηχανισμών της Αστυνομίας(δεν τα ισοπεδώνουμε όλα και δεν τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι).
Αποτελεί εγκληματικό λάθος και ας μας πουν Νεοναζί-χεστήκαμε προσωπικώς-που τα κόμματα δεν στήριξαν το υλικό και τις αποκαλύψεις Κασιδιάρη και τώρα θα το πληρώσουν ακριβά. Τα έχουμε ξαναπεί. Ο σκοπός αγιάζει τα Μέσα. Και ο σκοπός είναι αυτοί οι βρωμεροί να πέσουν και να πάνε φυλακή. Διαφωνείτε ή συμφωνείτε μας είναι παγερά αδιάφορο.
δειτε το αποκλειστικό βίντεο και θα διαπιστώσετε τι καταγγέλθηκε 

Διαβάστε επίσης εδώ: Στο εφετείο ο Πάνος Καμμένος ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ: “Είμαι εδώ για να καταθέσω. Ο Ντογιάκος με απειλεί!” (video)


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του