''ΣΩΣΙΒΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ Η ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ''...

Υπέρ της συγκρότησης εθνικού μετώπου τάχθηκε η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη, προκειμένου να επιτευχθεί η έξοδος της χώρας από τα μνημόνια...
Η πρώην υπουργός, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής, περιέγραψε το πλαίσιο μέσα στο οποίο μπορεί να επιτευχθεί συναίνεση με τον ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο ταυτίζεται πλήρως με τα βασικά σημεία της επιστολής που ετοιμάζουν βουλευτές της ΔΗΜΑΡ και ανεξάρτητοι.
Συγκεκριμένα, η πρώην υπουργός κάλεσε την αξιωματική αντιπολίτευση να συμφωνήσει για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, να συμβάλει στην σύνταξη εθνικού σχεδίου ανασυγκρότησης και στην ολοκλήρωση της συνταγματικής αναθεώρησης αλλά και στον ορισμό ημερομηνίας διεξαγωγής εθνικών εκλογών.

«Σωσίβιο για την χώρα είναι η συνεννόηση και η δημιουργία εθνικού μετώπου. Καλώ τον ΣΥΡΙΖΑ να συμφωνήσουμε στα βασικά: Εκλογή ΠτΔ, στους εθνικούς στόχους, στο σχέδιο ανασυγκρότησης, την αναθεώρηση του Συντάγματος και την ημερομηνία εκλογών», είπε η κυρία Μπακογιάννη, ενώ στο τέλος της τοποθέτησής της σημείωσε με νόημα προς τα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «ακόμα και αν δεν κάνετε το βήμα της συναίνεσης να ξέρετε πως η Βουλή έχει την πλειοψηφία των βουλευτών που αντιλαμβάνονται την ευθύνη τους απέναντι στην χώρα και τους πολίτες».

Πάντως, η πρώην υπουργός άσκησε ήπια κρητική και προς την κυβέρνηση για εσωστρέφεια και εσφαλμένη τακτική στις διαπραγματεύσεις για την αντιμετώπιση του χρέους.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του