ΣΟΚ!ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ…! ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΑΠΟΚΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΑ ….!






Η φωτογραφία είναι από την Μόρια από χαμογελαστό φιλοξενούμενο της δίπλα στα αποκαίδια του χώρου υποδοχής.
Ο ΛΑΘΡΟμετανάστης που προβάλεται σε αυτή την φωτό δεν γνωρίζω αν είναι όντως ΛΑΘΡΟπρόσφυγας ή απλά ΛΑΘΡΟοικονομικός μετανάστης και σίγουρα δεν είναι αυτό εκείνο που προβληματίζει.




Εκείνο που προβληματίζει είναι η στάση του δίπλα από ένα χώρο που τον φιλοξενούσε και το χαμόγελο σε μια εικόνα καταστροφής. Μια εικόνα που ίσως τον στείλει πίσω από εκεί που ήρθε και σίγουρα τότε το χαμόγελο θα σβύσει.

O άνθρωπος που έκανε την λήψη του βίντεο υποστηρίζει πώς είναι μέσα από την Μόρια και δείχνει πώς ξεκίνησε η φωτιά που όπως λέει ο ίδιος ήταν εσκεμμένη από τους «φιλοξενούμενους» εκεί..
Επειδή κυκλοφορούν αρκετές λήψεις και φωτογραφίες πλέον από το τι έγινε, μπορεί κάποιες να είναι «φτιαχτές» και κάποιες να είναι ορθές και αληθινές. Σε αυτήν εδώ την περίπτωση πάντως η εικόνα των φιλοξενούμενων να πετάνε υλικά σε φωτιά, σίγουρα δεν είναι αυτό που αποκαλούμε ομαλη συμπεριφορα. Αν είναι όντως από Μόρια…τότε έχουμε και σοβαρότερα προβλήματα

Να τονίσω πως σε ένα αντίστοιχο επεισόδιο που κάηκε ξενώνας σε Γερμανία που φιλοξενούσε πρόσφυγες (μόνο πρόσφυγες) , οι φιλοξενούμενοι που έβαλαν την φωτιά για να προκαλέσουν προσοχή υποχρεώθηκαν να τον επιδιορθώσουν και να μείνουν ξανά εκεί.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του