Ενορχηστρωμένη προσπάθεια διάσωσης του Διευθυντή της ΔΟΥ Θηβών και της συζύγου του με συμμετοχή οικονομικών και πολιτικών παραγόντων

Με στημένο ρεπορτάζ από τον Alpha
Οικονομικοί παράγοντες της πόλης και βουλευτής έβαλαν στο παιχνίδι και τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha. Μετά τις καταγγελίες και την επιμονή του κ. Ρακιντζή βάζοντας και δεύτερο επιθεωρητή να ελέγξει ταχύτατα τις καταγγελίες που εδώ και ενάμιση χρόνο ο οικονομικός επιθεωρητής κ. Πατούρης έχει βάλει στον πάγο επικαλούμενος έλλειψη χρόνου.
Ο Διευθυντής της ΔΟΥ Θηβών κ. Στόγιος
Μεγάλος πανικός προκλήθηκε με τη δημοσιοποίηση στο «zougla.gr» για τις δεκάδες καταγγελίες που έχουν γίνει για τον Διευθυντή της ΔΟΥ Θήβας κ. Στόγιου και της συζύγου του κα. Μάστορη και την εντολή ότι επιτέλους θα γίνει ο έλεγχος και θα αποκαλυφθούν όσα συμβαίνουν στη ΔΟΥ.
Το ψέμα κ. Διευθυντά «έχει κοντά ποδάρια»
Αυτοί αποκάλυψαν το τι συμβαίνει στη ΔΟΥ και όχι εσείς
Πρώτων, για την επιστροφή του ΦΠΑ, ότι αποκαλύφθηκε από τις καταγγελίες του κ. Σκουρτανιώτη, της Τοπικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ το έτος 2008, και ήταν επόπτης ελέγχου ο σημερινός Διευθυντής της ΔΟΥ.
Δεύτερον, τα εικονικά πιστοποιητικά τζίρου που είχε εκδώσει η σύζυγος του προς το Υπουργείο συγκοινωνιών για την αδειοδότηση  των φορτηγών αυτοκινήτων.
Τρίτον, ποιός πήρε την επιταγή από τράπεζα ύψους 
150.000 €.
Τέταρτον, τη μεγάλη κομπίνα εισαγωγής αγροτικών μηχανημάτων (ως σκραπ) και με πλαστά τιμολόγια που έδωσαν στους αγρότες έβγαλαν άδειες κυκλοφορίας, και το Ελληνικό δημόσιο από 300 περίπου αγροτικά μηχανήματα που πουλήθηκαν έναντι 30.000 € το καθένα έχασε αναλογούντος φόρους ύψους 4,5 εκατομμυρίων Ευρώ.
Για όλα αυτά που συμβαίνουν στη ΔΟΥ Θήβας έστησαν την προσωρινή ομπρέλα προστασίας του ζεύγους της ΔΟΥ Θήβας.




Αφού παρουσίασαν με στημένο ρεπορτάζ ο Alpha και με δημοσιογράφο τον κ. Σαρικά, ο οποίος αφού εξαπάτησε τον καταγγέλλοντα ότι έχει έρθει για την αποκάλυψη της αλήθειας και για τις καταγγελίες που αναφέρονται στα δημοσιεύματα στο «zougla.gr» πήρε συνέντευξη, απέκρυψε όλες τις καταγγελίες, έκοψε και έραψε τις δηλώσεις, παρουσιάζοντας τον Διευθυντή ότι αυτός αποκάλυψε τη μεγάλη απάτη και ότι κινδυνεύει η σωματική του ακεραιότητα.

Καλούνται οι τρεις βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Αριάδνη Αγάτσα, Βασιλική Τσόνογλου και Βασίλης Τόγιας να πάρουν θέση και με ερώτηση στη βουλή γιατί ο Υπουργός κ. Παντελής Οικονόμου «μπλοκάρει» τον έλεγχο ώστε να αποδοθούν οι ευθύνες από τις καταγγελίες εκεί που ανήκουν. Διαφορετικά με τη σιωπή τους συμμετέχουν στη συγκάλυψη κακουργηματικών πράξεων, της αδιαφάνειας, της διαπλοκής αυτούς τους δύσκολους καιρούς που κόβονται οι μισθοί και οι συντάξεις και ο Υπουργός για χρέος 6.000 € κατασχέτει καταθέσεις των 20 € από τράπεζες.
Είναι καιρός να αποκαλυφθεί η αλήθεια γιατί διαφορετικά οι αγρότες, οι επαγγελματίες και οι άνεργοι δικαιολογημένα αντιδρούν στην απαξίωση τους ακόμα και με ακραίες πράξεις όπως το βάψιμο των γραφείων τους με συνθήματα «πουλημένοι» ακόμα με προπηλακισμούς και πέταγμα αυγών και γιαουρτιών.
Κύριοι βουλευτές είναι στο χέρι σας να αποδείξετε με πράξεις ότι δεν στηρίζετε τα θλιβερά φαινόμενα που συμβαίνουν στη ΔΟΥ Θήβας. Ο καιρός είναι λίγος. Έρχονται και οι εκλογές, και όλοι μας θα κριθούμε.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του