ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΣΥΡΙΖΑ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΣΤΟΝ "ΑΕΡΑ" ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΥ!

Σκηνές απείρου κάλλους που αποδεικνύουν ποιο είναι το ήθος και το ύφος των Συριζαίων βουλευτών και πολύ περισσότερο του... αστέρα που ανέδειξε ο "Σκάι" του διαβόητου Πέτρου Τατσόπουλου βουλευτή πλέον του ΣΥΡΙΖΑ. Κλασσική ναρκισσιστική έξαρση. Όταν ο ναρκισσιστής δεν μπορεί να έρθει αντιμέτωπος με τη μιζέρια μέσα στην οποία έχει μάθει να ζει και νομίζει ότι είναι ο μόνος τρόπος ζωής, τότε εκρήγνυται ώστε να κρύψει απ'τον εαυτό του τη μίζερη πραγματικότητα. Αυτό το σχόλιο ταιριάζει γάντι στον... δημοκράταρο Τατσόπουλο που έκανε... κωλο και αφόδευσε τον κόσμο όλο! Άνευ άλλων σχολίων δείτε το απόσπασμα απο την επίθεση του παλικαρά Τατσόπουλου σε στέλεχος της Δράση τον οποίο δεν μπορούσε να αντικρούσει! Ε, ρε βρεγμένες σανίδες που σας χρειάζονται!  ΔΕΙΤΕ ΤΟ BINTEO!
Ας μου επιτρέψετε να κάνω εγώ ένα σχόλιο μια και ο "Στοχος" που πήρα και την ανάρτηση δεν θέλει να πεί τίποτα παραπάνω.

Αν κάποιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής αντιδρούσε με αυτό τον τρόπο τι θα γινόταν ωρέ στα κανάλια;;;
Πάντως ο Αλέξης ας σκεφτεί σοβαρά πλέον να αλλάξει το όνομα του κόμματος σε αυτό που του αρμόζει και το φωνάζουμε από χρόνια...:  ΤΣΥΡΙΖΑ λέμε χαχα..

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του