Τα πραγματικά ποσοστά και οι έδρες των κομμάτων μέχρι στιγμής.


Δίνουμε στην δημοσιότητα τα πραγματικά ποσοστά και τις πιθανές  έδρες των κομμάτων μέχρι στιγμής, και λέμε ..μέχρι στιγμής διότι υπολείπονται κάποιες ώρες για τις εκλογές και μπορεί να συμβούν πολλά.
Προέρχονται από πάρα πολύ έγκυρη πηγή και δεν επιδέχονται αμφισβήτησης. Εξάλλου κοντή γιορτή.
Έχουμε λοιπόν και λέμε....
Ν.Δ 19.8 % και 105 έδρες
ΣΥΡΙΖΑ  14.7 % και 41 έδρες
ΑΝΕΞ.ΕΛΛΗΝΕΣ 14.5 % ΚΑΙ 40 έδρες
ΠΑΣΟΚ 12.2 % και 35 έδρες
ΔΗΜΑΡ 8.8 % και  24 έδρες
Κ.Κ.Ε 8.7 % και 24 έδρες
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 5.2 % και 15 έδρες
Οικολόγοι πράσινοι 3.2 % και 8 έδρες
ΛΑΟΣ 3.1 % και 8 έδρες
ΔΗΣΥ 2.8 %
ΔΡΑΣΗ 1.6 %
ΑΝΤΑΡΣΥΑ 1.7 %
ΟΧΙ-ΕΠΑΜ 1.1 %
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ  0.7 %
ΔΙΑΦΟΡΟΙ 1.8   
Η μεγάλη αποκάλυψη των εκλογών εκτός από τον ΚΑΜΜΕΝΟ  που αναδεικνύεται  σε ρυθμιστή των εξελίξεων είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ της οποίας τα ποσοστά είναι στην Α. ΑΘΗΝΩΝ  17 % στο ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΤΤΙΚΗΣ 7.8 % στην Α ΠΕΙΡΑΙΩΣ  9.5 %  και στην Β. ΠΕΙΡΑΙΩΣ 16 %.
Χαμένο το Κ.Κ.Ε κατά μιά μονάδα τις τελευταίες ώρες, μετά την δήλωση της ΠΑΠΑΡΗΓΑ πως θα επιστρέψει την εντολη.

Στην ανωτέρω πρόβλεψη έχουν συνυπολογιστεί όλες οι παράμετροι ,τα στατιστικά ,τα γκαλόπ μυστικά και φανερά, και οι αποκλίσεις για αυτό τολμούμε να τα αποκαλέσουμε ..πραγματικά, και να τα δώσουμε στην δημοσιότητα χωρίς δισταγμό. Τα κόμματα τα… γνωρίζουν ,απλά …ψεύδονται για λόγους σκοπιμότητας.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του