Υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα Κρατικών Οικονομικών Ενισχύσεων «Πυρκαγιές 2011»


Ο ΕΛ.Γ.Α  καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν αιτήσεις για το πρόγραμμα Κρατικών Οικονομικών Ενισχύσεων «Πυρκαγιές 2011», με συνημμένα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, από Τετάρτη 22 Μαΐου  2013 έως και Πέμπτη  20 Ιουνίου 2013, για το σύνολο των γεωργοκτηνοτροφικών τους δραστηριοτήτων  που ζημιώθηκαν, εκτός των τομέων της αλιείας και της ιχθυοκαλλιέργειας, από πυρκαγιές  που εκδηλώθηκαν το  έτος 2011 και κρίθηκαν επιλέξιμες ενίσχυσης στις Περιφερειακές Ενότητες Αιτωλ/νίας, Φωκίδας, Εύβοιας, Λέσβου, Χίου, Έβρου, Ηρακλείου, Ρεθύμνου, Θεσσαλονίκης, Άρτας, Ιωαννίνων, Κέρκυρας, Πρέβεζας, Βοιωτίας, Φθιώτιδος, Λάρισας, Αχαΐας, Ηλείας, Ζακύνθου, Κεφαλονιάς, Αρκαδίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας.
Για  πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να  στείλουν μήνυμα στις ηλεκτρονικές  διευθύνσεις m.loukidou@elga.gr, a.belesioti@elga.gr και   a.spanou@elga.gr ή να απευθυνθούν  τηλεφωνικώς στο Υποκ/μα ΕΛ.Γ.Α της περιοχής τους ή να επισκεφθούν την ηλεκτρονική σελίδα του Οργανισμού www.elga.gr.  

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του