ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΒΟΙΩΤΙΑΣ: «Μόλις 24 επιταγές κατάρτισης, για τους άνεργους νέους όλης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,
Όπως γνωρίζετε, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» υλοποιείται η δράση με τίτλο «Επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας για άνεργους νέους του Τουριστικού τομέα ηλικίας έως 29 ετών», με συνδικαιούχους τον ΣΕΤΕ και την ΕΕΔΕ.
Σκοπός της δράσης είναι η αντιμετώπιση της ανεργίας των νέων, με την ενίσχυση μιας πορείας εισόδου των άνεργων νέων στην αγορά εργασίας, η οποία δυνητικά καταλήγει στην τοποθέτησή τους σε θέσεις απασχόλησης σε επιχειρήσεις που εξυπηρετούν και ενισχύουν άμεσα ή έμμεσα τον τουρισμό και το τουριστικό προϊόν της χώρας.
Δυστυχώς όμως, αναγκαζόμαστε για μια ακόμη να διαμαρτυρηθούμε για την.....
άδικη αντιμετώπιση της Βοιωτίας και όλης βέβαια της Στερεάς Ελλάδας, καθώς από όλο αυτό το πρόγραμμα θα εκδοθούν μόλις 24 επιταγές κατάρτισης για όλη την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.
Σημειώνουμε εδώ, ότι σύμφωνα με τα πρόσφατα στοιχεία που παρουσίασε η Eurostat, η Στερεά Ελλάδα (59,1%) κατατάσσεται  μέσα στις δέκα ευρωπαϊκές περιφέρειες με την υψηλότερη ανεργία στους νέους.
Στο πλαίσιο αυτό σας καλούμε όπως λάβετε σοβαρά υπόψη σας τις θέσεις της επιχειρηματικής κοινότητας μας και προβείτε στην τροποποίηση του προγράμματος ή στην άμεση αναζήτηση άλλης ισοδύναμης χρηματοδότησης για τους άνεργους νέους και τις επιχειρήσεις της Στερεάς Ελλάδας, με όμοια  ή ανάλογα χαρακτηριστικά.  
Το Επιμελητήριο Βοιωτίας είναι στη διάθεση σας για κάθε διευκρίνιση και συνεργασία.

Με τιμή
Ο Πρόεδρος

Παναγιώτης Αγνιάδης

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του