ΝΟΝΟΙ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΕΚΑΨΑΝ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ


pyrkagia-glyfada-eopyy
Δεν ήταν τυχαία η φωτιά που ξέσπασε γύρω στις πέντε ξημερώματα στην οδό Λαζαράκη στη Γλυφάδα σε καφετέρια, στο κτίριο όπου στεγάζονταν και τα γραφεία του ΕΟΠΥΥ, τα οποία καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Σύφωνα με μαρτυρίες εργαζομένων, τέσσερις κουκουλοφόροι εισέβαλαν μετά τις τέσσερις τα ξημερώματα στην καφετέρια, και με την απειλή όπλων έβγαλαν έξω τον φύλακα και το συνεργείο καθαρισμού που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην καφετέρια. Στη συνέχεια αφού έριξαν εύφλεκτο υγρό στο καφέ, του έβαλαν φωτιά.

Η φωτιά τέθκε υπό μερικό έλεγχο, από δυνάμεις της Πυροσβεστικής, αφού προηγουμένως κατέστρεψε ολοσχερώς την καφετέρια, ενώ επεκτάθηκε και σε ψηλότερους ορόφους του κτιρίου καταστρέφοντας τα γραφεία του ΕΟΠΥΥ που στεγάζονται στο κτίριο.


Στο σημείο επιχείρησαν 27 πυροσβέστες με 9 οχήματα.

Ο ΕΟΠΥΥ, μετά την καταστροφή των γραφείων του, βρίσκεται σε συννενόηση με τον Δήμο Γλυφάδας, προκειμένου να μετεγκατασταθεί σε άλλο κτίριο της πόλης.

Τη διερεύνηση της υπόθεσης ανέλαβε η Δίωξη Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής.

Την υπόθεση για το μαφιόζικο χτύπημα, την έχει αναλάβει το Τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του