ΣΤΥΛΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΛΛΙ ΧΑΙΤΗ Ο BIG MAC ΣΤΗ ΔΙΚΗ


psomiadis-dikasthrio
Ο Μάκης Ψωμιάδης εμφανώς αδυνατισμένος και με το μαλλί του χαίτη φορώντας ένα γκρι κουστούμι έφθασε στις 9.30 το πρωί στην αίθουσα του Εφετείου. Εκεί στο ακροατήριο ήταν ήδη τα δύο του παιδιά και φυσικά οι νομικοί του. Μάλιστα, ο Ψωμιάδης είχε ακριβώς κάτω τη θέση του τον Χάρη Οικονομόπουλο και τους συνεργάτες του, με τους οποίους και φυσικά δεν αντάλλαξαν ματιά. Η εικόνα του Ψωμιάδη πάντως προκάλεσε εντύπωση. Το γεγονός ότι έχει αφήσει χαίτη (το μαλλί του πίσω έφτανε κάτω από τους ώμους) σε συνδυασμό πάντα με το παχύ μουστάκι ήταν μία εικόνα που δεν είχε βγάλει ξανά έξω ο κατηγορούμενος. Γενικά ο Ψωμιάδης αν και προσπαθούσε να φανεί ήρεμος, έδειχνε ταραγμένος. Δύο φορές έβγαλες από την τσέπη του χαρτομάντηλο να σκουπίσει τον ιδρώτα από το πρόσωπό του, αν και τόση ζέστη μέσα στην αίθουσα του Εφετείου δεν υπήρχε.

Τη στιγμή της 5λεπτης διακοπής, μέχρι να βγει ξανά στην αίθουσα ο δικαστής για να ανακοινώσει την απόφασή του, κοντά στον Μάκη Ψωμιάδη πήγαν δύο δικηγόροι του, αλλά και η κόρη του, στη θέα της οποίας ο Ψωμιάδης σηκώθηκε από τη θέση του και αγκάλιασε. Κατά τα λοιπά, ήταν αμίλητος και έστρεψε το κεφάλι του προς το ακροατήριο μόνο όταν ο πρόεδρος της υπόθεσης φώναζε τα ονόματα από την υπερασπιστική γραμμή της ΑΕΚ. Τότε ο Ψωμιάδης σε κάθε "παρών" γύριζε, έβλεπε τους παρόντες και ξανά κάρφωνε το βλέμμα του στην ευθεία προς την πλευρά των νομικών του.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του