ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΟΥΡΓΕΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΦΟΥΛ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ!


SAMAR-STOURNAROGATOS
"ΠΑΡΑΘΥΡΟ" ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΦΠΑ ΛΕΕΙ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ Η ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΕΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ!
Όλη η πολιτική σαπίλα που έχει σκοτώσει τους Έλληνες και οσονούπω θα διαμελίσει τη χώρα, προβαίνει σε μαζική πλύση εγκεφάλου στην προσπάθειά της να κρατήσει τους αφελείς και εύπιστους  ψηφοφόρους  στο άρμα της. Ο μεν Σαμαράς που βλέπει έξοδο από το τούνελ και ανάπτυξη (!), είπε ότι μελλοντικός στόχος είναι η μείωση της φορολογίας εφόσον όμως επιτευχθούν οι στόχοι (παπαριά σκέτη και μακακία) ο DE Στουρνάρας επανέλαβε περίπου το ίδιο με άλλα λόγια: Παράθυρο για γενική μείωση του ΦΠΑ, όχι μόνο στην εστίαση αλλά και σε άλλα αγαθά!
Αυτοί δεν έχουν σπουδάσει οικονομία αλλά προπαγάνδα αλά Γκαίμπελς. Όσα σας λένε είναι μπούρδες που δεν στηρίζονται σε καμία οικονομική θεωρία.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του