Συνελήφθη 46χρονος ημεδαπός από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στον Πρόδρομο

Κατασχέθηκαν συνολικά -3- δενδρύλλια κάνναβης και-15,5- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης

Συνελήφθη, στις (26-05-2013) λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στον Πρόδρομο Βοιωτίας, από αστυνομικούς της Β΄ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας, ένας 46χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί στις 00:10΄ το βράδυ, εντόπισαν τον 46χρονο να κινείται στην περιοχή του Προδρόμου και μετά από έλεγχο που διενήργησαν, βρήκαν στην κατοχή του, μία (1) αυτοσχέδια χάρτινη συσκευασία που περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους (3,6) γραμμαρίων.
Ακολούθως ο δράστης οδήγησε τους αστυνομικούς στην οικία του, που βρίσκεται στην....
ίδια περιοχή, όπου τους παρέδωσε ακόμη μία (1) αυτοσχέδια συσκευασία η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους (11,9) γραμμαρίων καθώς και τρία (3) εμφυτευμένα δενδρύλλια κάνναβης, εκ των οποίων τα δύο ύψους (0,20) μέτρων και το τρίτο ύψους (0,60) περίπου μέτρων.
Τα ανωτέρω δενδρύλλια καθώς και οι ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς.
Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του