Συμμετοχή του Δήμου Λεβαδέων στην 47η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας

Ο Δήμος Λεβαδέων συμμετέχει στην 47η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, η οποία άνοιξε τις πύλες της το προηγούμενο Σάββατο 18 Μαΐου και ολοκληρώνεται την Κυριακή 26 Μαΐου.
Το περίπτερο προβολής του Δήμου Λεβαδέων απέσπασε τις καλύτερες κριτικές από τους επισκέπτες του, ενώ έντονο ήταν το ενδιαφέρον των επισκεπτών για την πόλη της Λιβαδειάς.
Στο περίπτερο του Δήμου Λεβαδέων προβάλλονται τα σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος και φυσικού κάλλους της περιοχής μας, μέσω φωτογραφικού υλικού, το Ιστορικό και Εθνολογικό Μουσείο Λιβαδειάς και η Αίθουσα Εικονικής Πραγματικότητας.  Επίσης, προβάλλεται η έκθεση φυτών και βοτάνων που λειτουργεί στο κτήριο της Νεροτριβής, καθώς και η λαογραφική παράδοση της πόλης.   Στο περίπτερο προβάλλονται επίσης, οι δράσεις της Ελικώνας Παρνασσός....
Αναπτυξιακή  Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ, τα προϊόντα του Αγροτικού Συνεταιρισμού Κυριακίου και του Αγροτουριστικού Συνεταιρισμού «Οικοτεχνία» Λιβαδειάς.

Κατά τα εγκαίνια της Έκθεσης, το περίπτερο του Δήμου Λεβαδέων επισκέφθηκαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κλέαρχος Περγαντάς, οι Αντιπεριφερειάρχες Στερεάς Ελλάδας κ.κ. Φανή Παπαθωμά, Γεώργιος Μουλκιώτης και Δημήτριος Βουρδάνος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας κ. Παναγιώτης Αγνιάδης και πλήθος κόσμου.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του