ΕΡΓΑΤIΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ: Ευχαριστήριο μήνυμα σε όλους όσους βοήθησαν στη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Επαρχίας Λιβαδειάς και η Επιτροπή του Κοινωνικού Παντοπωλείου θέλουν να ευχαριστήσουν δημόσια όλους όσους βοήθησαν στη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Εργατικού Κέντρου την περίοδο του ΠΑΣΧΑ.
Ευχαριστούμε θερμά όσους προσέφεραν διάφορα είδη για το Κοινωνικό μας Παντοπωλείο.
Ευχαριστούμε τους Μαθητές και  Καθηγητές του 3ου Γυμνασίου Λιβαδειάς, τους Μαθητές και Γονείς του Γυμνασίου Αντίκυρας, το Επιμελητήριο Βοιωτίας, την ΕΛΜΕ Ν.Βοιωτίας, το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφέρειας Λιβαδειάς, το Super Market  LIDL ΕΛΛΑΣ, τους Εργαζόμενους της Εμπορικής Τράπεζας Λιβαδειάς , το Σωματείο Εργαζομένων ΚΤΕΛ Επαρχίας Λιβαδειάς, τον Σύλλογο Τριτέκνων Νομού Βοιωτίας «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ » ,  τον.....
κ. Παπακωνσταντίνου Ανδρέα (Κρέατα) , τους Φούρνους Λιβαδειάς Γέρου, Ζαννιά , Γιατζιτζόγλου, Καντά ( Σοφοκλέους), Σταυλιώτη, Κοτσικώρου, Πέτρου,  καθώς και τους Φούρνους Άσπρων Σπιτιών και «Αφοι Πίτσου» Διστόμου, τους Μύλους Δημάκα και Ράπτη, το Καφέ  Panino, το Εργαστήριο Χριστοφορίδη Γεώργιου , το Κατάστημα «Σοδειά», το Κατάστημα ENERGY , το Εργαστήριο Ουρανίας Πέτρου, τα Ελαιοτριβεία Αγίου Γεωργίου « Αφοι Μιχάλη » και Διστόμου και όλους τους συμπολίτες μας για την πολύτιμη και ανιδιοτελή  προσφορά τους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Εργατικού Κέντρου.
Τέλος ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συμμετείχαν και βοήθησαν στην πραγματοποίηση  της βραδιάς αλληλεγγύης την Παρασκευή 26/4/2013,η οποία στέφθηκε με επιτυχία, αφού από  τα  έσοδα των προσκλήσεων που διατέθηκαν συγκεντρώθηκε ένα σεβαστό ποσό, το οποίο  αξιοποιείται για την κάλυψη αναγκών στις οικογένειες που αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης.
Ευχόμαστε  αυτή την κίνηση αλληλεγγύης να μιμηθούν κι άλλοι, ειδικά σήμερα που η οικονομική κρίση  φέρνει σε απόγνωση όλο και περισσότερους συμπολίτες μας.
                

Το Δ.Σ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του