ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ: Ευχαριστήρια επιστολή


Mε το πέρας  των τριήμερων εορταστικών εκδηλώσεων προς τιμήν των πολιούχων της Πόλης της Αλιάρτου,Aγίων Κων/νου και Ελένης,  θέλω να ευχαριστήσω   όσους συνέβαλαν στην διεξαγωγή τους. Συγκεκριμένα:
-Τους συνδημότες παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της Α΄Εθνικής κατηγορίας, που τιμήθηκαν με αναμνηστική πλακέτα από το Δήμο (18-5-2013), για το ήθος και την προσφορά τους, Μάνδαλο Αντώνη ,Νικολάου Μπάμπη, Γκουλή Σπύρο, Λαζάρου Δημήτρη και Ζαρκαδούλα Κων/νο. Καθώς και τον αθλητή –γιατρό Καρανάσο Δημήτρη και τον Προπονητή των ομάδων τζούνιορ του Παναλιάρτου Τσανούλα Βαγγέλη,που επίσης τιμήθηκαν για τις υπηρεσίες τους και τέλος τις ομάδες τζούνιορ του Ιόλαου Θήβας Και  Παναλιάρτου για τον όμορφο ποδοσφαιρικό αγώνα που μας πρόσφεραν.
-Τους 350 ποδηλάτες που συμμετείχαν (19—5-2013) ,στον 3ο ποδηλατικό γύρο....
της πόλης της Αλιάρτου, μήκους επτά (7) χιλιομέτρων, αναδεικνύοντας έτσι την δυνατότητα μετακίνησης με συνδυασμό της σωματικής  άσκησης και της προστασίας του περιβάλλοντος. Επίσης και όλους όσοι εργάστηκαν ως ομάδα υποστήριξης .
-Τα χορευτικά τμήματα του Αλιάρτου και Μαυροματίου για την συμμετοχή τους ,με παραδοσιακούς χορούς, στις εκδηλώσεις (20-5-2013).
-Και τέλος το permissospress.Blogspot.gr για την πλήρη κάλυψη των εκδηλώσεων με ρεπορτάζ , φωτογραφικό υλικό και video.

O Δήμαρχος
Ντασιώτης  Γεώργιος

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του