ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΗΣ...ΜΕΡΚΕΛ Ο ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ



nikolopoulos-nikosΜόνο η καγκελάριος θα ηγείται της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης της Γερμανίας(CDU); Τη δημιουργία του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος θα ανακοινώσει αύριο ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που θα δώσει στις 13.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΕΣΗΕΑ, στην Αθήνα.

Ειδικότερα, ο Νίκος Νικολόπουλος αναμένεται να ανακοινώσει την αυτόνομη κάθοδο του κόμματος στις ευρωεκλογές που θα γίνουν το 2014 και θα παρουσιάσει το καταστατικό του «ΧΡΙ.Κ.Ε.».

Σύμφωνα με τον κ. Νικολόπουλο, «το καταστατικό εμπεριέχει, στα πρώτα άρθρα, "αυτολεξεί" τις αρχές και τις αξίες, όπως αυτές διατυπώθηκαν τον Μάιο του 1979, από τον ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Καραμανλή». Όπως σημειώνει, «αυτές οι αρχές και οι αξίες αποτελούν εθνική παρακαταθήκη, τις οποίες ανεπιφύλακτα τις αποδέχονται οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες, δηλώνοντας ταυτόχρονα πως παραμένουν σταθερά πιστοί στην ιδεολογία και τα οράματα που πρεσβεύει και υπηρετεί η ελληνική πολιτική σχολή του Κωνσταντίνου Καραμανλή».Ο Νίκος Νικολόπουλος θα παρουσιάσει μαζί με τα 35 μέλη της πρώτης διοικούσας επιτροπής τους στόχους, την πολιτική φιλοσοφία και το όραμα του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, ενώ θα αναπτύξει τις προτεραιότητες και τις πρωτοβουλίες που θα αναλάβει στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του