Ομιλία του δημοσιογράφου Γιώργου Λεκάκη στην Άσκρη


Το Σάββατο 25 Μαΐου 2013 και από ώρα 19.00 μίλησε στο Πνευματικό Κέντρο Άσκρης, ο συγγραφέας – δημοσιογράφος - στιχουργός Γιώργος Λεκάκης  με θέμα “Αρχαιοκαπηλίες των Γερμανών στην Ελλάδα επί κατοχής”. Ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία η οποία "καθήλωσε" το πολυπληθές ακροατήριο.
Ο  Γιώργος Λεκάκης επισκέφθηκε την Άσκρη το 2010, όπου ενημερώθηκε για την ιστορία και τα μνημεία της Κοιλάδας των Μουσών. Τότε είχε μιλήσει για τον Ελικώνα και τον Κιθαιρώνα. Το 2011 έγραψε σε τέσσερις συνέχειες στην εφημερίδα “Ελευθερία” του Λονδίνου το άρθρο: “Άσκρη η πολυστάφυλος. Επισκεφθείτε την Κοιλάδα των  Μουσών στον Ελικώνα. Η πατρίδα του Ησιόδου αναζητά το χαμένο της αρχαίο θέατρο”.
Οι ενημερωτικές εκδηλώσεις στην Άσκρη γίνονται πάντα το τελευταίο Σάββατο κάθε μήνα, από την αρχή λειτουργίας του Πνευματικού Κέντρου, το Σεπτέμβριο του 2012 και είναι ελεύθερες για όλους.








από permisospress

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του