Βρέθηκαν 25 κοντέινερ με χιλιάδες όπλα στο ίδρυμα του Πάλλη


ΠΑΛΛΗΣΟι πολυεπίπεδες έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό όπλων - παράνομα εισηγμένων στην Ελλάδα, αλλά και το δίκτυο μέσω του οποίο γινόταν η διακίνηση, συνεχίζονται προς πάσα κατεύθυνση.
Ο επιχειρηματίας Αναστάσιος Πάλλης φαίνεται ότι με βιτρίνα τις εγκαταστάσεις του μουσείου όπλων που διατηρούσε, στο Κορωπί, είχε την δυνατότητα να διακινεί απί σειρά ετών όπλα, χωρίς κανείς στην ουσία να τον ελέγχει.
Με το πρώτο φως της ημέρας, οι αστυνομικοί παρουσία εισαγγελέα πραγματοποίησαν εκταταμένη έρευνα, που ακόμη και τώρα βρίσκεται σε εξέλιξη. Έτριβαν τα μάτια τους όταν εντόπισαν χιλιάδες όπλα και είδη οπλισμού στιβαγμένα μέσα σε συνολικά 25 κοντέινερ.
Επισήμως, σύμφωνα με πληροφορίες του spirospero, τα όπλα φαίνεται ότι ήταν χρεωμένα ως εκθέματα για τις ανάγκες του μουσείου. Όμως, χιλιάδες τα ευρήματα φαίνεται ότι ήταν σε άψογη λειτουργική κατάσταση.
Από το πρωί έχει ξεκινήσει η καταμέτρηση του οπλισμού, με τις Αρχές να δίνουν αγώνα δρόμου προκειμένου να διαπιστώσουν πώς αυτά έφτασαν στις εγκαταστάσεις. Παράλληλα, στο μικροσκόπιο των ερευνών έχει μπει το δίκτυο συνδέσμων του επιχειρηματία - εφοπλιστή στην ελληνική Επικράτεια, αλλά και οι "άκρες" που είχε στην Ελληνική Αστυνομία και ειδικότερα στις αρμόδιες υπηρεσίες έκδοσης αδειών όπλων, που δήλωνε ως κυνηγετικά.
Όμως, οι καταιγιστικές εξελίξεις γύρω από τα έργα και τις ημέρες του Αναστάσιου Πάλλη δε σταματούν εδώ, με τους αστυνομικούς να ψάχνουν να βρουν κι άλλα όπλα του επιχειρηματία τα οποία κατά τις πληροφορίες βρίσκονται σε κοντέινερ σε λιμάνια της Αττικής.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του