ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Με άδεια χέρια έφυγε από τη Χρυσή Αυγή το ΣΔΟΕ


SDoe-elegxos«Καθαρά» βρήκαν τα βιβλία του κόμματος του Ν. Μιχαλολιάκου οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ , σύμφωνα με πληροφορίες του spirospero.gr. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το επίσημο πόρισμα για τυχόν παράνομες χρηματοδοτήσεις και εικονικές συναλλαγές θα εκδοθεί πριν τα τέλη Νοεμβρίου. Ο έλεγχος έγινε με παραγγελία των ανακριτών που ερευνούν την υπόθεση της χρυσής Αυγής.
Οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ ερεύνησαν δαπάνες και έσοδα της Χρυσής Αυγής σε βάθος δωδεκαετίας και ο έλεγχος ξεκίνησε από τα κεντρικά γραφεία του κόμματος.
Το κλιμάκιο, σύμφωνα με πληροφορίες, αποτελούσαν τέσσερις ελεγκτές του ΣΔΟΕ, εξοπλισμένοι με φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και συνδεδεμένοι με το σύστημα Elenxis, οι οποίοι είχαν εντολή να κάνουν «φύλο και φτερό» τα βιβλία εσόδων – εξόδων που είναι υποχρεωτικό να τηρούνται, τους τραπεζικούς λογαριασμούς και γενικότερα όλες τις πηγές χρηματοδότησης.
Πάντως τα αποτελέσματα του πρώτου ελέγχου στα οικονομικά της Χρυσής Αυγής, δεν προεξοφλούν και το τελικό πόρισμα καθώς θεωρείται πολύ πιθανό, το ΣΔΟΕ να επιστρέψει στα γραφεία του κόμματος του Νίκου Μιχαλολιάκου για να διερευνηθούν σε μεγαλύτερο βάθος τα οικονομικά στοιχεία, ενώ επίσης βρίσκεται σε εξέλιξη και ο έλεγχος πόθεν έσχες για τους κατηγορούμενους βουλευτές του κόμματος.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του