Επιστροφή Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης Πετρελαίου στους αγρότες


   Επιστροφή Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης Πετρελαίου στους αγρότεςΜετά την επίλυση του προβλήματος, για την εκκαθάριση της πληρωμής στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του ΥΠΟΙΚ  για την επιστροφή της 2ης δόσης του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης Πετρελαίου 2013, το ΥπΑΑΤ ανακοινώνει ότι η πίστωση των χρημάτων στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων θα αρχίσει σήμερα το απόγευμα.
Τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα στους δικαιούχους από αύριο, Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013. Οι ενδιαφερόμενοι βέβαια από σήμερα το βράδυ, θα μπορούν να ενημερώνονται από την ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΕΠΕ (opekepe.gr) για το ποσό της καταβολής στο λογαριασμό τους.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του