Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του φυγόδικου Αναστάσιου Πάλλη


PallisΣοκ προκάλεσαν σε αστυνομικούς και εισαγγελείς τα πολεμικά όπλα, αλλά και το πλήθος ναζιστικών εκθεμάτων που εντόπισαν κατά την έρευνά τους στα σπίτια του φυγόδικου επιχειρηματία Αναστάσιου Πάλλη.
Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι έρευνες για περισσότερα όπλα σε κοντέινερ, ιδιοκτησία του επιχειρηματία, σε λιμάνια της Αττικής, αλλά και στο μουσείο όπλων που διατηρεί.
Οι αρχές ερευνούν, εάν τμήμα του οπλισμού έχει σχέση με την Χρυσή Αυγή, καθώς και ενδεχόμενες σχέσεις του επιχειρηματία με την οργάνωση.
Εντωμεταξύ η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του φυγόδικου επιχειρηματία με το οπλοστάσιο.
Ειδικότερα, υπήρχαν πληροφορίες για κατάλυμα του επιχειρηματία σε κεντρικό δρόμο της Γλυφάδας. Όμως αυτές οι έρευνες είχαν αποδειχθεί, μέχρι το βράδυ της Τετάρτης, αναποτελεσματικές.
Οι έρευνες για τον εντοπισμό του βασίζονται σε πληροφορίες και για τις κινήσεις των σωματοφυλάκων του 52χρονου επιχειρηματία και κυρίως ενός πρώην άνδρα των ειδικών δυνάμεων του Ναυτικού που είναι συγγενής άλλου φυγόδικου επιχειρηματία.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του