Ερευνες σε σπίτι εφοπλιστή στη Βούλα για τα όπλα της Χρυσής Αυγής


policeereunesΕφοδο στο σπίτι εφοπλιστή στη Βούλα έκαναν το απόγευμα άνδρες της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων, οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες, αναζητούν όπλα της Χρυσής Αυγής.
Ο εφοπλιστής φέρεται να είναι εκ των χρηματοδοτών του κόμματος του Ν. Μιχαλολιάκου. Τις έρευνες εποπτεύουν τρεις εισαγγελείς.
Η διενέργεια της έρευνας από άνδρες των Εσωτερικών Υποθέσεων καταδεικνύει ότι στην υπόθεση θεωρείται ότι εμπλέκονται και αστυνομικοί.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του