Εξιχνιάστηκε φρικτή δολοφονία ηλικιωμένης στη Θεσσαλονίκη


ilikiomenioΕξιχνιάστηκε, έπειτα από έρευνα αστυνομικών τουΤμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Θεσσαλονίκης, ανθρωποκτονία σε βάρος μίας 87χρονης, η οποία έγινε στις 29 Αυγούστου, εντός του διαμερίσματος στην στην περιοχή της Άνω Πόλης.
Το θύμα είχε βρεθεί από τους οικείους της νεκρή μέσα στο σπίτι και διαπιστώθηκε από τους αστυνομικούς που κλήθηκαν τότε στο σημείο, πως οι εσωτερικοί χώροι του σπιτιού είχαν ερευνηθεί, ενώ είχε αφαιρεθεί το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ και ένα δαχτυλίδι από το θύμα.
Ο Ιατροδικαστής, κατά την αυτοψία και στη συνέχεια στην νεκροψία, εντόπισε εκδορές στα χέρια και το πρόσωπο της 87χρονης.
Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών ατόμων, δύο Ελλήνων ηλικίας 24 και 36 ετών (άνδρας – γυναίκα) και ενός 34χρονου Αλβανού, για τις κατά περίπτωση κατηγορίες της «Εγκληματικής οργάνωσης», «Ανθρωποκτονίας», «Ληστείας», παράβασης Νόμου «Περί 'Όπλων» και «Περί Εξαρτησιογόνων ουσιών» και «Αντίστασης», οι οποίοι και συνελήφθησαν.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, οι παραπάνω είχαν συστήσει από τις αρχές του τρέχοντος έτους εγκληματική ομάδα, με σκοπό τη διάπραξη ληστειών και διαρρήξεων - κλοπών. Προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του