Τέλος τα ψέματα λέει η Τρόικα: "Απολύσεις τώρα"


troiakdlasΟι δανειστές φαίνεται πως έχουν αγριέψει για τα καλά. Απαιτούν να στείλει η κυβέρνηση στην πόρτα εξόδου από το Δημόσιο 5.000 εργαζόμενους από τους 12.500 που θα βρεθούν στη διαθεσιμότητα ως το τέλος του έτους.
Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο στην πρόταση τους «στοχοποιούν» άμεσα όσους έχουν χαμηλά προσόντα, δηλαδή όσοι είναι βασικής ή υποχρεωτικής εκπαίδευσης και θα προστεθούν στους απολυμένους της ΕΡΤ και τους 2.000 ακόμη υπαλλήλους που θα απολυθούν ως το τέλος του έτους.
Το χρονοδιάγραμμα της διαθεσιμότητας για το 2014
Από τον Ιανουάριο του 2014 ξεκινάει και το επόμενο κύμα της διαθεσιμότητας. Συγκεκριμένα:
• 1.000 εργαζόμενοι από τους δήμους το πρώτο τρίμηνο
• 4.000 υπάλληλοι ως τα τέλη Ιουνίου
• 1.500 ως τα τέλη Ιουλίου
• 1.500 ως τα τέλη Αυγούστου
• 2.000 υπάλληλοι ως τέλη Σεπτέμβρη
• 1.000 διαθεσιμότητες ως τα τέλη Δεκέμβρη του 2014
Υπενθυμίζεται πως για το επόμενο έτος η μνημονιακή υποχρέωση αναφέρει την απόλυση άλλων 15.000 υπαλλήλων.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του