Υπάρχουν κι άλλα «βαλιτσάκια»;


korios1111Εκτός από την κόντρα των τελευταίων ημερών μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ- Δένδια για τις παρακολουθήσεις μελών του κόμματος, φαίνεται ότι υπάρχει και μια άλλη πτυχή.
Μπορεί η αξιωματική αντιπολίτευση να ψελλίζει και να μην τολμάει να αντιδράσει δυναμικά και με αποκαλύψεις στις διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης, οι ...παροικούντες την Ιερουσαλήμ όμως και ξέρουν και αποκαλύπτουν.
Ερωτάται λοιπόν ο αρμόδιος υπουργός:
-Υπάρχουν όντως 16 «βαλιτσάκια» που έχουν αγοραστεί από επιχειρηματίες, αξίας 300-500 χιλιάδων ευρώ έκαστο; Το πιο σύγχρονο μάλιστα από αυτά φέρεται να το έχει ένας από τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες της χώρας (ίσως ο μεγαλύτερος...)
-Αληθεύει ότι τα χειρίζονται άνδρες της ΕΥΠ εκτός υπηρεσίας, αφού απαιτείται ειδική εκπαίδευση; (6 μήνες τουλάχιστον, σε κέντρα του εξωτερικού)
-Κάποιοι από τους ...ιδιοκτήτες συνεργάζονται με την κυβέρνηση, δίνοντάς της πληροφορίες για «στόχους» που δε μπορεί θεσμικά η ίδια να παρακολουθήσει;
Οι απαντήσεις αναμένονται με ενδιαφέρον...

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του