«ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ» ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ;


ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ : ΠΑΡΤΥ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ.
ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΚΥΡΙΟΙ, ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΟΥ ΘΗΒΑΣ;
ΠΟΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΜΠΛΕΡΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ;
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ………………………..ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΥΠΕΚΛΕΠΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ, ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΟΡΩ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΙΔΙΩΝ ΟΦΕΛΟΣ.
ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΩΦΕΥΕΙ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΙ ΤΟΥ;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΡΧΗ;
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ!!!!
Μετά από δημοσιογραφική έρευνα όντως η καταγγελία αυτή έχει φτάσει στο Δήμο της Θήβας και έχει κοινοποιηθεί σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, υπουργεία κ.τ.λ.
Ερωτηματικά προκύπτουν γιατί ο γενικός γραμματέας του Δήμου Θηβαίων κόπτεται και προτείνει να γίνει και Διευθύντρια;
Ο λαλίστατος Δήμαρχος κ. Νικολάου και φωτοσυλλέκτης των εκδηλώσεων τι έχει να πει;
Τον λόγο πλέον πρέπει να έχει ο εισαγγελέας γιατί δεν μπορεί να ενοχοποιούνται όλοι οι υπάλληλοι στις οικονομικές υπηρεσίες και οι διοικούντες να το γνωρίζουν εδώ και αρκετούς μήνες και να ποιούν την νύσσα.
Για ευνόητους λόγους δεν αποκαλύπτουμε το όνομα του/της υπαλλήλου και παραθέτουμε φωτοτυπία την καταγγελία που έφτασε στα χέρια μας και έχει πρωτοκωλληθεί  και στο Δήμο της Θήβας.

Αυτά προς το παρών.
Καλή παρέλαση!!!

Θα επανέλθουμε την Τρίτη!!!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του