"ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ" ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΡΙΖΑ Υπέκλεψαν τηλεφώνημα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Β.Διαμαντόπουλου για Σκουριές


Τηλεφώνημα προς τον βουλευτή Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Διαμαντόπουλο από ύποπτο "για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση" στην υπόθεση της επιδρομής στιυς Σκουριές Χαλκιδικής, καταγράφηκε από την ΕΥΠ, ανοίγοντας θέμα για το αν παρακολουθείται και ο ΣΥΡΙΖΑ, και κατά πόσον οι ενέργειες αυτές είναι σύννομες.
 
Το συγκεκριμένο τηλεφώνημα περιέχεται στην δεύτερη δικογραφία η οποία συντάχθηκε για την διερεύνηση και άλλων υποθέσεων που σχετίζονται με τα επεισόδια στη Βορειοανατολική Χαλκιδική πλην της επίθεσης στο εργοτάξιο της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός».
Στην υπόθεση κατηγορούμενοι φέρονται κάτοικοι του χωριού- και μάλιστα για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση. 

Τις τελευταίες ημέρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία περί ύπαρξης καταγεγραμμένης συνομιλίας υπόπτου με τον βουλευτή Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Διαμαντόπουλο. Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχει περιληφθεί στη δικογραφία που σχηματίζει η αστυνομία.
 
Η εμπλοκή Διαμαντόπουλου "βολεύει": Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αυτοπροσδιορίζεται στον αναρχικό χώρο, Τον περασμένο Ιανουάριο είχε δηλώσει ότι «Αυτοπροσδιορίζομαι στον αναρχικό χώρο», ενώ επισήμανε: «Τι είναι ο αναρχικός; Ένας άμεσα δημοκράτης»
 
Φυσικά μια τηλεφωνική συνομιλία, η μια "αδέσποτη" κλήση, όπως αποδείχτηκε στην περίπτωση του βουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου Γιάννη Λαγού, αποτελεί αιτία προφυλακίσεως ασχέτως, του περιεχομένου της συνομιλίας.
 
Ο βουλευτής της ΧΑ βρέθηκε στην φυλακή, πολύ απλά γιατί τον πήραν τηλέφωνο. Έτσι και στην περίπτωση Διαμαντόπουλου το «δεν υπάρχει τίποτα επιλήψιμο» μετατρέπεται εν μία νυκτί σε "συγκλονιστικά στοιχεία" αναλόγως τι θα βολέψει την κυβέρνηση που θέλει να απαλλαγέι από την πίεση του ΣΥΡΙΖΑ.
 
Αφού δεν έχει μπει στην δικογραφία (προς ώρας) η συνομιλία αυτή, τότε προς τι η διαρροή της; Είναι μοχλός πίεσης και προειδοποίησης στην Αξιωματική Αντιπλίτευση, να "κάτσει φρόνιμα" γιατί "έχουμε ράμματα για την γούνα σας".
 
Όπως και να έχει το συγκεκριμένο δημοσίευμα απαντά αυτόματα στο ερώτημα του πρόέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Α.Τσίπρα για το εάν παρακολουθούνται τα στελέχη του και οι βουλευτές του.
 
Εάν αυτό συνδυαστεί με τις υποθέσεις Σταθάκη, και Μητρόπουλου, γίνεται κατανοητό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ σύντομα θα δεχτεί και αυτός τα πρώτα "πλήγματα" νομιμότητας.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του