ΣΤΙΣ 2.30 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ


Στη ΓΑΔΑ ο πρωθυπουργός

Τη ΓΑΔΑ θα επισκεφθεί στις δύο και μισή το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, συνοδευόμενος από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Βασίλη Κικίλια και τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Δημήτρη Τσακνάκη.

Στη ΓΑΔΑ ο πρωθυπουργός
Ο κ. Σαμαράς θα συναντηθεί με στελέχη της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και της ομάδας ΔΙΑΣ, στα οποία θα εκφράσει τις ευχαριστίες του για τα πρόσφατα αποτελέσματα στην υπόθεση Μαζιώτη.
Την ίδια ώρα σε πλήρη εξέλιξη είναι οι αστυνομικές έρευνες για τις γιάφκες και τους συνεργούς του Νίκου Μαζιώτη, μετά τη σύλληψή του την περασμένη Τετάρτη και τον εντοπισμό του διαμερίσματος στο οποίο διέμενε στο Μαρούσι, όπου ωστόσο, δεν βρέθηκαν όπλα και εκρηκτικές ύλες.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του