Τι έγινε στη συνάντηση Βορίδη- οδοντιάτρων

Τι έγινε στη συνάντηση Βορίδη- οδοντιάτρων


Το ενδεχόμενο παροχής οδοντιατρικής φροντίδας στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ συζητήθηκε στη συνάντηση που είχαν την Τρίτη με τον υπουργό Υγείας οι εκπρόσωποι του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής (ΟΣΑ).

Οι οδοντίατροι ενημέρωσαν επίσης τον υπουργό για τις δυσβάστακτες συνέπειες από την υπερφορολόγηση και την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών που οδηγούν στο κλείσιμο πολλών ιατρείων και φυγή συναδέλφων τους στο εξωτερικό, οι οποίοι σύμφωνα με στοιχεία του Συλλόγου ανέρχονται στους 400 από το 2012.

Ο υπουργός Υγείας δεσμεύτηκε να μελετήσει τα αιτήματά τους και να ξεκινήσει διάλογος με τις υπηρεσίες του υπουργείου για την επίλυσή τους.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του