Στάση εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία της Αττικής

0.00 - 15.00

Πεντάωρη στάση εργασίας 10:00-15:00 και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11:00 έξω από το υπουργείο Υγείας, πραγματοποιούν σήμερα οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία της Αττικής, ζητώντας την ακύρωση της αξιολόγησης των υπαλλήλων, που όπως υποστηρίζουν οδηγεί σε απολύσεις.

Στάση εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία της Αττικής
«Το νέο σύστημα αξιολόγησης στοχεύει στην ιδιωτικοποίηση και συρρίκνωση των Δημόσιων Κοινωνικών Αγαθών και δημιουργεί νέα θύματα για τις "ορέξεις" της τρόικας (νέες απώλειες μισθών, διαρκή κινητικότητα, νέες διαθεσιμότητες- απολύσεις)», αναφέρει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) και σημειώνει ότι ούτε ένας εργαζόμενος δεν συμμετείχε στη διαδικασία της αξιολόγησης.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του