Στο Μαξίμου ο Νίκος Αναστασιάδης

Διήμερη επίσκεψη στην Αθήνα πραγματοποιεί σήμερα και αύριο ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, στη σκιά των νέων αδιάλλακτων δηλώσεων της τουρκικής και τουρκοκυπριακής πλευράς.

Στο Μαξίμου ο Νίκος Αναστασιάδης
Ο Νίκος Αναστασιάδης συναντάται αυτή την ώρα στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον Έλληνα πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Οι δύο άνδρες θα έχουν κατ' ιδίαν συνάντηση και θα ακολουθήσουν συνομιλίες μεταξύ των αντιπροσωπειών των δύο χωρών.
Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνοδεύουν ο υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης.

Αύριο Τρίτη, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους αρχηγούς κοινοβουλευτικών κομμάτων στη Βουλή των Ελλήνων.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος θα έχει επίσης συνάντηση με την ομόλογό του Σοφία Βούλτεψη.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του