Συμπλοκή χθες βράδυ στη Λαμία με 30χρονο να πυροβολεί εναντίον αστυνομικών

Συμπλοκή χθες βράδυ στη Λαμία με 30χρονο να πυροβολεί εναντίον αστυνομικών
Συνελήφθη 30χρονος ημεδαπός στη Λαμία, ο οποίος χθες το βράδυ πυροβόλησε με ανθρωποκτόνο πρόθεση κατά αστυνομικών, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός
Νωρίτερα πυροβολούσε ασκόπως στον αέρα με κυνηγετικό όπλο, εντός κατοικημένης περιοχής
Η σύλληψη και ο αφοπλισμός του δράστη πραγματοποιήθηκε μετά από άμεση κινητοποίηση ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων και δυναμική επέμβαση αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.
Συνελήφθη, χθες (20-07-2014) το βράδυ στη Λαμία, από αστυνομικούς της ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.), ένας 30χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά αστυνομικών, παράβαση του νόμου περί όπλων και πρόκληση διακεκριμένης περίπτωσης φθοράς.

Ειδικότερα, χθες περίπου στις 22:15΄το βράδυ, το Κέντρο Άμεσης Δράσης Φθιώτιδας ενημερώθηκε για άνδρα ο οποίος πυροβολούσε ασκόπως στον αέρα με κυνηγετικό όπλο, εντός κατοικημένης περιοχής στη Λαμία.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες φθάνοντας στο σημείο εντόπισαν τον δράστη. Ο 30χρονος στη θέα των αστυνομικών, έστρεψε το όπλο του και πυροβόλησε προς το μέρος τους με ανθρωποκτόνο πρόθεση, με αποτέλεσμα να προκληθούν μικρές υλικές φθορές στον μπροστινό αριστερό προφυλακτήρα περιπολικού αυτοκινήτου, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός αστυνομικού.
Μετά από δυναμική επέμβαση, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. κατάφεραν να αφοπλίσουν και να συλλάβουν τον 30χρονο. Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε το ανωτέρω κυνηγετικό όπλο, το οποίο κατείχε παράνομα, ένα φυσίγγιο εντός της θαλάμης του και τρεις συνολικά κάλυκες.
Για το περιστατικό ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του