Κλειστά τα καταστήματα τις Κυριακές



Εμπορικός Σύλλογος Θήβας
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgi0YeRlfvNnnyeEd4XzlZvAqIGTsM0QNPcN2eGgHk6ZnkkppB_QzBzp_sJheijGfYpFV22YHbwqc6n9puuB0ZkKdIwkiob-aj-umU1YBHfEZWclGom0vvP_uGe4fJ7s7jS7WNSuczFzyVM/s1600/untitled.bmp
  Ο Πρόεδρος και Διοικητικό  Συμβούλιο  του Εμπορικού Συλλόγου Θηβών  με αφορμή την ανακοίνωση της Υπουργικής Απόφασης του Υπουργείου Ανάπτυξης  και Ανταγωνιστικότητας για το άνοιγμα  των καταστημάτων 52 Κυριακές  το χρόνο σε 10 περιοχές της Ελλάδος; Εκφράζουν την βαθύτατη θλίψη τους .
 
  Η συνεχιζόμενη εμμονή  για την πλήρη  απελευθέρωση του ωραρίου ως μεταρρύθμιση, που από την πρώτη στιγμή έχουμε επισημάνει ότι,   δυστυχώς  θα είναι καταστροφική  για τις Μικρομεσαίες επιχειρήσεις .
   Η έλλειψη ρευστότητας , η χαμηλή  κατανάλωση , η  υπερφορολόγηση   και το δυσοίωνο της αναπτυξιακής προοπτικής  όχι μόνο δε θα βελτιώσει  αλλά θα επιβαρύνει  ακόμη περισσότερο τις Μικρομεσαίες επιχειρήσεις.  
  Η  Διοίκηση του Συλλόγου  μετά και την απόφαση  της Γενικής  Συνέλευσης στις 3/10/2013  εκφράζει την πλήρη  αντίθεση της στο άνοιγμα  των καταστημάτων τις Κυριακές, εκτός αν υπάρξει αίτημα  των καταναλωτικών οργανώσεων.         

ΠΟΤΕ  ΚΥΡΙΑΚΗ
ΚΛΕΙΣΤΑ  ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του