Συνελήφθησαν 11 αστυνομικοί επειδή παρακολουθούσαν τον Ερντογάν


Μεταξύ των συλληφθέντων και πρώην επικεφαλής αντιτρομοκρατική ομάδας
Συνελήφθησαν 11 αστυνομικοί επειδή παρακολουθούσαν τον Ερντογάν
Αντιτρομοκρατία και ΜΑΤ έχουν περικυκλώσει πρώην συναδέλφους ως ύποπτους για κατασκοπεία του Ταγίπ Ερντογάν μέσα σε δικαστήριο στην Κωνσταντινούπολη ( Πηγή: (ΑΡ))


Τουρκικό δικαστήριο διέταξε τη σύλληψη 11 ακόμα αστυνομικών, οι οποίοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες για παράνομη παρακολούθηση του πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν, ανακοίνωσε δικηγόρος υπεράσπισης.

Τους 100 έχει ξεπεράσει ο αριθμός των αστυνομικών που έχουν τεθεί υπό κράτηση, κάτι που έχει εντείνει την «πάλη» για την εξουσία μεταξύ του Ερντογάν και του πρώην συμμάχου του Φετουλάχ Γκιουλέν, οι υποστηρικτές του οποίου είχαν καταλάβει σημαντικές θέσεις τόσο στην αστυνομία όσο και στο δικαστικό σώμα, κατά τη διάρκεια των 11 ετών της θητείας του Τούρκου πρωθυπουργού.

«Έντεκα τέθηκαν υπό κράτηση» ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Twitter ο δικηγόροςΟμέρ Τουρανλί, λίγο αφότου το δικαστήριο ανακοίνωσε την απόφαση, προσθέτοντας ότι ο πρώην επικεφαλής της αντιτρομοκρατικής ομάδας της Κωνσταντινούπολης ήταν μεταξύ των συλληφθέντων.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του