Στις 9 Μαΐου το Eurogroup που θα εγκρίνει την αξιολόγηση

ttttt
Η συμφωνία με τους δανειστές έχει επιτευχθεί και την ανακοινώνουν σιγά – σιγά γιατί φοβούνται αντιδράσεις για την αναβίωση του νόμου Παπακωνσταντίνου που δίνει την δυνατότητα στον υπουργό Οικονομικών να παίρνει μέτρα λιτότητας χωρίς την έγκριση του Κοινοβουλίου. 



Η συμφωνία με τους δανειστές ολοκληρώθηκε τη Μ. Τετάρτη του βράδυ όταν ο πρωθυπουργός, - με υπόδειξη Χουλιαράκη – έστειλε επιστολή στο πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόλαντ Τούσκ που τον διαβεβαίωνε ότι α αναβιώσει το νόμο Παπακωνσταντίνου και θα μπορεί ο υπ. Οικονομικών να λαμβάνει μέτρα περικοπών χωρίς την έγκριση της Βουλής. 
Ο κ. Τούσκ έθεσε υπόψιν των Ευρωπαίων ηγετών και της κ. Λαγκάρντ την επιστολή του Έλληνα πρωθυπουργού και συμφώνησαν ότι η πρόταση του κ. Τσίπρα καλύπτει τις απαιτήσεις των δανειστών.
Μετά τη συμφωνία οι Ευρωπαίοι ηγέτες αποφάσισαν να συγκληθεί το Eurogroup τη Δευτέρα 9 Μαΐου και να επικυρωθεί η αξιολόγηση που θα δώσει την δυνατότητα άμεσης χρηματοδότησης της Ελλάδας. 
Η ανακοίνωση της συμφωνίας θα γίνεται βήμα – βήμα για να εξυπηρετηθεί η ελληνική κυβέρνηση και να αποφευχθούν πιθανές αντιδράσεις από την αναβίωση του νόμου Παπακωνσταντίνου , ο οποίος είχε χαρακτηριστεί από τη σημερινή κυβέρνηση ως αντιδημοκρατικός και αισχρός.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του