ΔΙΜΕΤΩΠΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΑΠΟ ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΚΑΙ ΑΛΑΒΑΝΟ...



Τα «πυρά» τους εναντίον τουΑλέξη Τσίπρα εξαπέλυσαν το βράδυ της Παρασκευής...
οι κ.κ. Παναγιώτης Λαφαζάνηςκαι Αλέκος Αλαβάνος.

Σε δηλώσεις του στο περιθώριο του 6ου Φεστιβάλ Αριστερής Ανασύνθεσης που πραγματοποιείται στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης οι δύο άντρες εξέφρασαν την εκτίμησή ότι η κυβέρνηση θα πάρει πολύ σκληρά μέτρα που θα γονατίσουν τον ελληνικό λαό.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τον επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, πρέπει να υπάρξει προσφυγή στις κάλπες καθώς, όπως επισήμανε, «η κυβέρνηση αυτή δεν έχει μέλλον έτσι και αλλιώς, αλλά και δεν μπορεί να δώσει απάντηση σε κανένα πρόβλημα». Ο κ. Λαφαζάνης πρόσθεσε δε, ότι χρειάζεται προσφυγή στις κάλπες, όχι για να φύγει ο Αλέξης Τσίπρας και να έρθει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, «πρέπει να φύγουν και οι δύο, η Ελλάδα να απαλλαγεί από το μνημονιακό μπλοκ, από όλους τους μνημονιακούς και τα μνημονιακά κόμματα».

«Υπάρχει εναλλακτική λύση με ένα πρόγραμμα ανασυγκρότησης, με έξοδο από την ευρωζώνη, με διακοπή αποπληρωμής του χρέους, με ιδιωτικοποίηση των τραπεζών, με στήριξη μισθών και συντάξεων, με επαναφορά των εργατικών κατακτήσεων. Η χώρα αυτή την ώρα χρειάζεται ένα σύγχρονο ΕΑΜ, ένα πλατύ, ευρύ εθνικό μέτωπο, κοινωνικό μέτωπο, ταξικό μέτωπο, δημοκρατικό μέτωπο για να μπορέσουμε να ανασάνουμε», τόνισε. Παράλληλα, απαντώντας σε ερώτηση για το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου δήλωσε «ευπρόσδεκτο το κόμμα, είναι επιλογή της».

Την άποψη ότι θα υπάρξει και τέταρτο μνημόνιο διατύπωσε από την πλευρά του ο επικεφαλής του «Σχεδίου Β΄» Αλέκος Αλαβάνος, ενώ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι «επαγγελματικά λέει ψέματα».

«Διότι είναι πολύ σαφές και για αυτό έχει αυτόν τον πανικό η κυβέρνηση... ότι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο λέει αναδιάρθρωση του δημόσιου χρέους, αλλά ταυτόχρονα νέα μέτρα, μεταρρυθμιστικά, όπως λέει, που θα κάνουν την οικονομία λειτουργική, καταλαβαίνετε ότι στην πραγματικότητα το μόνο που χρειάζεται να γίνει είναι να φύγει αυτή η κυβέρνηση μια ημέρα νωρίτερα», υπογράμμισε.

«Θέλουμε να δείξουμε ότι υπάρχει μια άλλη Αριστερά που δεν προδίδει, που κρατάει

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του