ΠΑΣΟΚ: ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...


Βολές κατά της κυβέρνησης ρίχνει το ΠΑΣΟΚ εξαιτίας της πολιτικής που ακολουθεί ...
στο χώρο της Υγείας. Η Χαριλάου Τρικούπη κατηγορεί τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ότι γκρεμίζει ό,τι έχει μείνει όρθιο στο χώρο της υγείας, δίνοντας ως χαρακτηριστικό παράδειγμα την κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο Μεταξά.

«Ο χρόνος αναμονής για τους ασθενείς που έχουν ανάγκη από ακτινοθεραπεία ξεπερνάει τους δύο μήνες. Οι ελλείψεις σε φάρμακα, σε υλικά και σε προσωπικό είναι πολύ μεγάλη. Μόνο στο νοσηλευτικό προσωπικό οι ελλείψεις ξεπερνούν τους 140 ανθρώπους» αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση το ΠΑΣΟΚ.

«Η κυβέρνηση φτάνει τώρα, την ώρα που ξεπερνούν το 1δις οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των νοσοκομείων να παίρνει και τα αποθεματικά τους για να αντιμετωπίσει τρέχουσες δαπάνες.Το πάθημα του 2015 δυστυχώς δεν τους έγινε μάθημα. Εξακολουθούν την ίδια τακτική.

Διαπραγματεύονται δήθεν σκληρά. Ο λογαριασμός μεγαλώνει και τον λογαριασμό τον πληρώνουν οι πολίτες με νέα μέτρα, με νέα μνημόνια. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ τώρα ετοιμάζεται για το 4ο μνημόνιο. Δυστυχώς δεν είναι μόνο ψεύτες είναι και ανίκανοι». 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του