Τροχαίο με έναν σοβαρά τραυματία έξω απο τη Θήβα-ΦΩΤΟ



Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στην Εθνική οδό Θηβών Λιβαδειάς στο ύψος των λατομείων, με κατεύθυνση προς Θήβα.

Ειδικότερα, ένα Φ.Ι.Χ κάτω απο αδιευκρίνιστες συνθήκες συγκρούστηκε με τρακτέρ,με αποτέλεσμα το τρακτέρ να φύγει εκτός της εθνικής οδού και να τουμπάρει.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του permisospress.blogspot.gr απο τη σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά ο 58χρονος οδηγός του γεωργικού ελκυστήρα,μεταφέρθηκε αρχικά με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο της Θήβας όπου διασωληνώθηκε και διακομίστηκε σε Νοσοκομείο των Αθηνών.Να σημειώσουμε εδώ ότι στο τρακτέρ επέβαινε και ο γιός του οδηγού, ο οποίος σώθηκε την τελευταία στιγμή, αφού όπως είπαν αυτόπτες μάρτυρες στοpermisospress.blogspot.gr"πρόλαβε και πήδηξε απο το τρακτέρ το παιδί"
Προανάκριση διενεργεί η Τροχαία Θηβών
Ρεπορτάζ Παντελής Μπατσούλης
 





Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του