ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΕΣ ΑΔΩΝΙ-ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ


ΑΦΟΥ ΞΕΚΑΤΑΝΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ... ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΕΣ!
Εκρηκτικοί, για να μην γράψουμε εντελώς γραφικοί, Άδωνις Γεωργιάδης και Θανάσης Παπαχριστόπουλος...
πλακώθηκαν στον αέρα της εκπομπής στην κρατική τηλεόραση και ως συνήθως τσακώθηκαν, κάνοντας τους τηλεθεατές να κλαίνε από τα γέλια και με τους δυο. Στην έντονη αντιπαράθεση που είχαν ο βουλευτής της ΝΔ προειδοποίησε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου των ΑΝΕΛ.
Στην εκπομπή «Focus στην Οικονομία» στην ΕΡΤ ο Θ. Παπαχριστόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Επειδή μιλάει ο Άδωνις Γεωργιάδης πολύ για θέμα ηθικής τάξης, θέλω να του θυμίσω ότι ο πρώην αρχηγός του «πιάστηκε με την γίδα στην πλάτη», ήταν βουλευτής του τότε ο κ. Γεωργιάδης. Θέλετε να σας θυμίσω τι κάνατε στη Βουλή τότε, κύριε Γεωργιάδη;».
«Δεν ξέρετε γιατί μιλάτε», απάντησε ο Α. Γεωργιάδης στον βουλευτή των ΑΝΕΛ, και πρόσθεσε: «Σας έχω για άνθρωπο ηθικό».
Λίγη ώρα μετά την εκπομπή, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ανήρτησε το εξής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. «Λυπούμαι που οι συκοφαντικές και βλαπτικές αναφορές του Θ. Παπαχριστόπουλου με αναγκάζουν να στραφώ άμεσα εναντίον του δικαστικά».
Και γέλασε και το παρδαλό κατσίκι...

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του