Έπιασαν διακινητές ναρκωτικών στην Αλίαρτο





Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα στην περιοχή της Αλίαρτου Βοιωτίας, για κατοχή & διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, καθώς και για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα & λαθρεμπορίας

Κατασχέθηκαν σε νομότυπη έρευνα στην οικία τους, (597) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μικροποσότητα κοκαΐνης, σπόροι κάνναβης, (2) ζυγαριές ακριβείας, χρηματικό ποσό, λαθραία πακέτα τσιγάρων κ.α.


Συνελήφθησαν χθες (27-04-2016) το μεσημέρι, στην περιοχή της Αλίαρτου Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, δύο (2) άτομα και ειδικότερα ένας 57χρονος ημεδαπός & μία 41χρονη υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή & διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, καθώς και για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα και λαθρεμπορίας.

Ειδικότερα αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, στο πλαίσιο αξιοποίησης - αξιολόγησης στοιχείων, σχετικά με διακίνηση ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών από τους δράστες στην περιοχή της Θήβας και της Λιβαδειάς, πραγματοποίησαν σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, νομότυπη έρευνα στην οικία που διέμεναν, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• (560) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, επιμελώς κρυμμένα εντός αυτοσχέδιας νάιλον συσκευασίας, στο σπίτι του σκύλου στον αύλιο χώρο της οικίας,
• μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, που περιείχε ομοίως ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους (37) γραμμαρίων,
• μικροποσότητα κοκαΐνης και δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά του οποίου απαιτείται ιατρική συνταγή,
• ένας μεταλλικός τρίφτης κάνναβης, με υπολείμματα της εν λόγω ναρκωτικής ουσίας,
• (2) ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία με σπόρους κάνναβης,
• το χρηματικό ποσό των (100) ευρώ, προερχόμενο από την πώληση των ναρκωτικών ουσιών, καθώς και
• λαθραία πακέτα τσιγάρων και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ανωτέρω λαθραία πακέτα τσιγάρων, θα σταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο της περιοχής, προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο.

Το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του