ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Για άλλη μια φορά η 5ηΥγειονομική Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας δείχνει την αδιαφορία της για την λειτουργία του Νοσοκομείου Λιβαδειάς . Αποφασίζει τις γιορτινές ημέρες του Πάσχα να μετακινήσει υπαλλήλους ( νοσηλευτικό προσωπικό) κυκλικού ωραρίου, προς άλλες Υγειονομικές Περιφέρειες (τρίμηνη απόσπαση) με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η εύρυθμη λειτουργία των τμημάτων του.Το προσωπικό του νοσοκομείου όλα τα χρόνια λειτουργίας του καταβάλει μέγιστες προσπάθειες δουλεύοντας με οφειλόμενα ρεπο και με απλήρωτες τις εφημερίες .

.Άραγε που θα οδηγήσει η σταδιακή αποδυνάμωση του Νοσοκομείου Λιβαδειάς από ιατρούς και προσωπικό;

.Ο Βοιωτός πολίτης για την 5η Υ.Π.Ε.είναι πολίτης δεύτερης κατηγορίας;

.Ποιοί αποφασίζουν να του στερήσουν το πολυτιμότερο κοινωνικό αγαθό :την ΥΓΕΙΑ;

Με όλες τις δυνάμεις μας ,θα αγωνιστούμε να ανατρέψουμε όλες τις πολιτικές που συρρικνώνουν τις υπηρεσίες Υγείας των πολιτών.

ΤΟ Δ. Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του