ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΛΗΤΩΝ. ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΠΟΥ ΛΕΗΛΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΚΑΜΜΕΝΕ, ΗΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ(ΒΙΝΤΕΟ)


kammenos-kos3


Ότι είχαμε να κάνουμε με πολιτικούς αλήτες και συμμορίτες, μια βρώμικη φωλιά απατεώνων και λωποδυτών, κλεφτών και σφετεριστών της εξουσίας εις το όνομα των άνομων και πολυποίκιλων συμφερόντων, εγχώριων και ξένων, το γνωρίζαμε εδώ και καιρό και είχαμε λάβει τα μέτρα μας.

Ότι είχαμε να κάνουμε με άνανδρους, κηφήνες, τυχοδιώκτες και μπεκρήδες που δεν λογαριάζουν τίποτα μπροστά στην πολιτική τους επιβίωση και αυτό το έχουμε αντιληφθεί.

Σήμερα στην εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ, δίνουμε σκληρή απάντηση σε όσους τόλμησαν μέσα στο αστικό κοινοβούλιο της ανομίας, να αμφισβητήσουν την εντιμότητα μας αλλά και τη δημοσιογραφική μας ευθύτητα και ευσυνειδησία.

Κύριε Καμμένε, ήδη έχεις λάβει από τον ελληνικό πατριωτικό κόσμο, την απάντηση που σου αξίζει.

Σε λίγο καιρό(και αυτός πλησιάζει)θα περνάς από το δρόμο και θα σε φτύνουνε.

Ήδη δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις χωρίς τους μπράβους σου.

Έρχεται τσουνάμι και δεν θα γλυτώσει κανένας από όσους παίξατε με τη νοημοσύνη μας.

kammenos-keratsini1


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του